Keystone logo
Northern Vermont University

Northern Vermont University

Northern Vermont University

Introduktion

Här är North mer än bara en känsla av plats eller var vi är. Det är en känsla av syfte. Det är vem vi är. North ser rakt på problemet och går direkt till rätta med det. Nord lyfter upp tänkandet och ger upphov till nya teorier och idéer. Nord förändrar perspektiv och för samman människor. North svarar på uppmaningen till handling och fortsätter att lyfta våra samhällen. North tar vad det ges och gör något mer. North slutar aldrig fråga: "Vad är nästa?"

Northern Vermont University är en institution för högre utbildning på två campus som kombinerar det bästa av våra campus nationellt erkända liberala konster och professionella program. Vid Northern Vermont University är vårt mål att vägleda nyfikna, motiverade och engagerade studenter om deras vägar till framgång och deras platser i världen.

Som student i Northern Vermont University kommer du att anmäla dig antingen till vårt Lyndon- eller Johnson-campus. Om du är en idrottsman på universitetsnivå kommer du att spela för ditt campuslag - antingen Lyndon Hornets eller Johnson Badgers. Men medan du väljer en hemmabas kommer du att kunna ta lektioner på både Lyndon och Johnson, på campus och praktiskt taget genom våra online- och telepresence-klassrum.

Platser

 • Johnson

  College Hill Road,337, 05656, Johnson

  • Lyndon

   College Road,1001, 05851, Lyndon

   Frågor