Keystone logo
The National Management School

The National Management School

The National Management School

Introduktion

National Management School startades i Indien, av en grupp professorer från olika amerikanska universitet som ville erbjuda American kvalitet högre utbildning i Indien, Vid prisvärda avgifter. NMS började med avsikt att ge managementutbildning. Därefter andra program tillsattes, och The National Management School i dag är en innovatör inom ge amerikansk stil högre utbildning i Indien, på både grundnivå och avancerad nivå.

NMS erbjuder en 2 + 2 amerikanska kandidatexamen program i Indien och är den första i sitt slag! 2 år spenderas studerar i Indien och sedan en överföring till NÅGON skola i USA för resterande 2. 2 + 2 American kandidatexamen erbjuds i Indien av The National Management School i samarbete med Broward College, Florida.

Fördelar med 2 + 2 Amerikanska Kandidatexamen Program:

Studie två år i Indien innan de överförs till det utländska universitetet Spara upp till 40% av kostnaden för en amerikansk kandidatexamen Få platsgaranti i Florida statliga universitet * Kom i Honors program och förbättra dina chanser att få in världens bästa universitet American-kvalificerade lärare lärare - amerikansk utbildning i Indien

Skolans styrka är relationerna NMS har med amerikanska universitet och ett stort nätverk av professorer.

NMS har sitt säte i Chennai, Indien. Vi har också ett campus i Mumbai - The National Management School - West Campus.

Platser

 • Chennai

  The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy, , 600 032, Chennai

  • Fort Lauderdale

   Broward College 7200 Pines Blvd, Pembroke Pines, 33024, Fort Lauderdale

   Frågor