Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Introduktion

South Profile

Först grundade ursprung och status

Nanhua University i Chiayi i Taiwan, grundades 1996 av Master Hsing Yun Guang Shan är villig att ställa upp skolor i kraft för miljontals människor och grundare, är det första omfattande universitetet grundades av Fo Guang Shan, samtidigt, är skolan också landets första internationella gemensamma mellan universitet ett system med "Fo Guang Shan United University system" är. För närvarande har ett antal studenter som återstår cirka 5500 personer, har 223 heltidsanställda lärare, en stark fakultet, biträdande professor vid skolan heltid lärare stod för mer än heltid lärare på 99%, bland annat en doktorsexamen i proportion så hög som 92%, bland de bästa i privata universitet . Skolan ligger i en rustik idyller Chih-chung, berg byggnad, det finns tillfällen lutning, skola område på cirka 63 hektar, med stora gräsmarker, höga träd, tyst och elegant campus, grönska, blommor, dess unika naturlig miljö "skog University" av gott rykte, men överallt skyddade arter av sällsynta insekter, rikliga naturliga och humanekologi, vilket framgår av en modell av campus för att främja grön energi och miljöutbildning. Eftersom skolan skapa sin egen skola, den första vikten av allmän utbildning och den mänskliga anden, är landets allmänna skolor i södra fokus. För närvarande har förvaltning, humaniora, samhällsvetenskap, konst och vetenskap och teknik institut och fem General Education Center, totalt 19 universitetsinstitutioner, institutet mästarkurser 24 forskning, samt en forskarutbildning. Skolans första "döds Department" är fortfarande känd i hela landet, och naturlig bioteknik, Institutionen för Tourism Management, Institutionen för arkitektur och landskaps, Institutionen för Ethnomusicology, religion, ideell företagsledning, Institutet för naturmedicin , skol egenskaper Department. Dessutom är kvaliteten på den allmänna utbildningen prisbelönta år efter år, etablerade mer skola ett gott rykte. Samtidigt, vi starkt främja över-learning kurser inkluderar internationella utbytesstudenter, utländska studieresor och E-learning plattform (Wi-Fi / Digital Media lärande / språk), är att visa skol egenskaper och konkurrenskraft.

För det andra, den pedagogiska filosofin

Skolutbildning till människor kulturella, professionell, digital, industrialisering och internationalisering, fem av principen om Ping Heng utveckling. Själv positionering som "humanistiska orientering mot en religiös, välfärd och rättvisa med andan i kvalitet på undervisningen universitet." Dess unika mission är att vara "medvetet liv", "den humanistiska anda av religion" och "offentliga universitet ideal" ingjuter i utbildningsprocessen, och för att "främja vitalitet vitalitet" ande, för att främja tillväxt och omvandling av lärare och elever, för att förbättra varje studenter karaktär, vision och kompetens. Samtidigt studenter stärker även ditt sinne och service till andra, för samhället att odla goda medborgarskap och kan göras av den. Personalutbildning mål :( a) odla karaktär, dygdig och har modern anda av service. (B) odla ett brett perspektiv, den moderna medborgare civic skrivkunnighet och kommunikationsförmåga. (C) för att utveckla moderna experter med en känsla av ansvar, yrkeskompetens och kreativa förmåga.

Tredje, utveckling egenskaper

College of Education att upprätta den mänskliga anden

Skolan är den skola religiösa, djupt religiös mänskliga anden, vi ägnat särskild uppmärksamhet åt att förbättra den allmänna utbildningen och personlig utveckling av studenter. College föra den gamla traditionen, Bygg Human Spirit är utvecklingen av kännetecknande för skolan sedan starten. Vi har etablerat universitetsstaden med kulturell akademi utbildning, utbilda alla runt talanger både karaktär utbildning, allmän utbildning och yrkesutbildning. Börja med den årliga "Ancient Ceremony" som anordnades för freshmen "rituella" aktiviteter, i kombination med moralisk läroplanen utformad för att uppfylla det moderna samhället, så att eleverna genom en serie av andlig dop, omvandlas till ansvariga, medvetna vuxna.

I samband med det lokala näringslivet betoning på "learning by-en."

I undervisningen, med "medvetet liv utbildning" och "medvetna studenternas lärande" som axel, att betoning på miljökvalitet undervisning och keramik tillämpa sina kunskaper. Inte bara genomföra programmet i samband med branschen, men också skapa en "enhet för att lära sig att använda" system, som tillåter sömlös integration av akademisk teori och industri, för att öka anställbarhet och konkurrenskraft studenter. Dessutom också i linje med den lokala industrin och samhället pulsation, för att skapa en ljuspunkt i departementen. Och religiösa och volontär, död, sjukvård, visdom och liv, ekologiskt jordbruk, bioteknik, turism och fritid, ideella organisationer, samt kulturella och kreativa näringar och så vidare, som fokus för framtida utveckling av skolan.

Baserat i Taiwan, internationell utseende, den första internationella mellan universiteten gemensamt system för

Fo Guang Shan Fo Guang University och University utbildningssystemet, American University of the West, University of Southern Australia, gemensamt skapa en "Fo Guang Shan gemensamt universitetssystemet." Detta är ett nationellt initiativ i hela unionen University internationella systemet kombinerar vi de fyra universiteten, kommer att ge ett brett spektrum av resurser för att utveckla ett internationellt perspektiv studenter. I framtiden mer kommer att vara "registrerade fyra skolgången skolan en" väg genom, så att eleverna har möjlighet att få dubbla examina. Dessutom kan skolan kombinera mer Fo Guang Shan distribueras i fem världsdelar och utomlands dojo fäste Baiyu Buddhas ljus som internationellt utbyte och lärande av våra studenter viktig kanal för att främja studenter med internationell rörlighet.

Platser

  • Chiayi City

    Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

    Program

    Frågor