Keystone logo
Newcastle University Undergraduate programs Redovisning och finans BSc Honours
Newcastle University Undergraduate programs

Redovisning och finans BSc Honours

Newcastle upon Tyne, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 21 600 / per year *

På Campus

* internationella studenter; 9 250 GBP - hemstuderande

Introduktion

Detta flexibla, professionellt ackrediterad examen ger en fantastisk grund för en spännande karriär inom denna snabba sektor.

Denna kandidatexamen för redovisning och finans kommer att förse dig med verkliga världen, problemlösningskunskaper. Du lär dig mer om den akademiska teorin som ligger till grund för professionell redovisning och ekonomipraxis.

Denna treåriga kurs ger dig ett försprång på din karriär. Du kommer att dra nytta av branscherkända ackrediteringar, forskningsinformerad undervisning, och utövare insikt.

Vår kurs balanserar praktisk tillämpning och utveckling av tekniska färdigheter. Programmet kommer att täcka kärnområdena finansiell redovisning, ledningsredovisning, och finansiering.

Yrkesmässig ackreditering och erkännande

Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), Institute of Chartered Accountants i England och Wales (ICAEW)

Om du vill bli auktoriserad revisor är det viktigt att studera för en examen som är professionellt ackrediterad. Detta visar att din examen uppfyller branschens normer, och ofta innebär att du inte behöver ta vissa ytterligare tentor efter examen (detta kallas ett ”undantag”).

Denna examen erbjuder ett antal undantag från undersökningar av professionella organ, sätta dig på snabb väg till ytterligare kvalifikationer i din valda karriär. Undantag tillgängliga för nuvarande studenter inkluderar:

  • Sammanslutning av auktoriserade revisorer (ACCA)
  • Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
  • Institutet för auktoriserade revisorer i England och Wales (ICAEW)

Vi är också en IMC Advantage Partner med Chartered Financial Analysts Society UK, vilket innebär att vår redovisnings- och ekonomiexamen är mycket relevant för dem som vill bli registrerade investeringsrådgivare. Vi är också godkända Pathways för associerad medlem i Certified Practising Accountants Australia.

CFA® och CFA® Institute University Recognition Program

Gå vidare med dina studier mot CFA® -undersökningarna. Vi är en del av CFA Institutes University Affiliation Program, vilket innebär att våra kurser innehåller minst 70% av CFA Program Candidate Body of Knowledge™ (CBOK), främja etikbaserad investeringsutbildning för att utveckla investeringspersonal.

Som student på denna kurs, du skulle ha rätt att ansöka om ett av CFA-institutets stipendier. Studentstipendiet avstår från engångsavgiften för CFA-programmet och minskar examensregistreringsavgiften, som inkluderar tillgång till eBook-läroplanen.

Studera utomlands

Upplev livet i ett annat land genom att välja att studera utomlands som en del av din examen. Du uppmuntras att omfamna roliga och utmanande upplevelser, skapa kontakter med nya samhällen och ta examen som en globalt medveten professionell, redo för din framtid.

Du kan välja att spendera upp till ett år på att studera vid en partnerinstitution utomlands. Om du väljer att studera utomlands, det kommer att förlänga din examen med ett år.

Praktik

Vår redovisnings- och ekonomiexamen finns också som ett fyraårigt program, Redovisning och ekonomi med placering N401.

Du kommer att spendera 9 till 12 månader på att arbeta i alla organisationer i världen. Du får universitetsstöd från vårt dedikerade team för att säkra din drömplacering. Arbetsplatser äger rum i etapp 3.

Du får förstahands erfarenhet av att arbeta inom sektorn, omsätta ditt lärande i praktiken och utveckla din professionella expertis. Placeringar erbjuds i mån av tillgång.

Ranking

Läroplan

Karriärmöjligheter

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor