Keystone logo
New England College

New England College

New England College

Introduktion

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College är en privat non-profit college, belägen i den nyfiken New England staden Henniker, New Hampshire dedikerade till att ge en exceptionell utbildning för kandidatexamen, doktorander och doktorander från hela världen.

Klassificeras av US News and World Report i högsta nivå av baccalaureate colleges i norr, förbereder New England College studenterna på ett sätt som är robust, grundligt och engagerande. Vi kallar det "erfarenhetsinlärning" eller lärande genom att göra. Oavsett om det är en kurs i affärer eller filosofi införlivar NEC professorer den praktiska erfarenheten i läroplanen, så studenterna examinerar med mer än bara en examen.

Det finns många element i New England College som kan intrigera dig - en unik pedagogisk filosofi, en pittoresk campusinställning eller alla aktiviteter som kan bidra till din personliga omvandling - och du kan bara upptäcka att det är rätt plats för dig. Välkomna!

Lika utbildningsmöjligheter

Det är New England Colleges policy att administrera alla utbildningsprogram och relaterade stödtjänster och förmåner på ett sätt som inte diskriminerar på grund av en elevens eller framtidsstudents ras, färg, religion, sex, sexuell läggning, ålder, nationellt ursprung, fysiskt eller mentalt handikapp eller andra egenskaper som inte lagligen kan ligga till grund för tillhandahållandet av sådana program eller tjänster. Vidare kommer varje område inom institutionen att uppmuntra tillämpningen av minoritets- och kvinnostudenter för att eliminera effekterna av tidigare diskriminering i bestämmelserna om utbildnings- och relaterade tjänster och att inrätta förfaranden som garanterar lika behandling och lika tillgång till faciliteter och utbildningsförmåner till alla studenter enligt lag.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC i korthet

Campus : Henniker, New Hampshire är en snabb 15 minuter från statens huvudstad (Concord, NH), 30 minuter från den största staden (Manchester, NH) och 90 minuter från Boston.Classrooms, mötesplatser och bostadshus delar den omgivande skönhet på vår 220-acre campus och Contoocook River.

Program : 37 kandidatexamen, 12 magisterexamina och ett doktorandprogram levereras alla i liberal arts tradition, och med inriktning på erfarenhetslärande, av dedikerad och fulländad fakultet.

Studenter : Ungefär 1.000 på campus och 900 online studenter, och 900 studenter från hela världen deltar på New England College. NEC-erfarenheten är samverkande och stödjande. Mycket olika, över en tredjedel av NEC: s elever identifierar sig som elever av färg.

Aktiviteter : 18 varsitysporter, många intramurala sporter, och över 40 klubbar och organisationer av alla slag, tillsammans med ett oändligt schema med roliga aktiviteter och evenemang gör det enkelt att känna att du hör hemma hos NEC. Bli en del av Pilgrim Nation!

Praktikplatser : NEC-studenter har gynnats av över 1000 praktikmöjligheter, pågående tillgång till verkliga erfarenheter och praktisk utbildning genom aktivt samarbete med branschpartners och karriärrådgivningstjänster.

Mission & Vision

Affärsidé

New England College är ett kreativt och stödjande lärande samhälle som utmanar individer att förvandla sig själva och deras värld.

Vision

New England College kommer att vara den mest respekterade och eftertraktade små privata högskolan i New Hampshire, känd för sina innovativa akademiska program och som ledande inom erfarenhetsutbildning.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Henniker

    98 Bridge Street, 03242, Henniker

  • USA Online

    USA Online, Amerikas förenta stater

    Frågor