Keystone logo
Nakhchivan University

Nakhchivan University

Nakhchivan University

Introduktion

Nakhchivan University grundades 1999 av justitieministeriet i republiken Azerbajdzjan och startade sin verksamhet som högskolan. Universitetet är det enda privata universitetet som ligger utanför Azerbajdzjan, Baku.

Det finns 4 fakulteter, 10 stolar och 6 centra på universitetet. För närvarande är 81 lärare engagerade i utbildning om 1000 studenter. Bland dem finns det medlemmar av ANAS, doktorer i vetenskap, professorer, lärare.

Under läsåret 2016-2017 undervisas kandidatexamen i 15 specialiteter och magisterexamen i 6 specialiteter vid universitetet.

Universitetet har en rik material och teknisk bas. En magnifik universitetscampus bestående av 7 byggnader och hjälpanläggningar har byggts. Det finns undervisningsbyggnader som är perfekt arkitektoniskt och pedagogiskt utvecklade, med smakfullt designade föreläsningar och studierum, hytter och centra. De senaste ändringsteknikerna används i träningsprocessen.

67915_20180107Dh2Ck4wVlnF11lXA_jBMvc_large.png

Det finns ett digitalt bibliotek, ett vetenskapligt bibliotek med en rik bokfond, ett vackert idrottsanläggning och en konferenssal, en modern sovsal med alla bekvämligheter och ett tre våningar socialtjänstcenter.

Universitetet samarbetar med 51 universitet i världen. Det är medlem i tre internationella utbildningsorganisationer. Universitetet deltar i internationella program och projekt.

"Nakhchivan" University är en prestigefylld utbildningsinstitution med en unik plats bland Azerbajdzjans universitet. Huvudmålet som vi har satt är att utbilda högkvalificerad personal för att säkra vårt oberoende, skydda landets integritet, förvärva nationella värderingar och arbeta med utvecklade länder.

De möjligheter som finns vid universitetet, som har en seriös utbildningsstruktur, är nyckeln till att uppnå detta mål. Dessa möjligheter inkluderar den statliga vården som ges till universitetet, den höga akademiska disciplinen, den ständiga professionella bemanningen av fakultetsmedlemmarna, tillgången till höga akademiska intressen hos studenterna, tillhandahållandet av utbildningsförfarandet med de senaste IKT, och så vidare. kan visas. Det universitetsbaserade kreditsystemet har lett till ökad utbildningskvalitet, användning av IKT och lärande av främmande språk. Vi anser att våra studenter ska vara aktiva i vårt samhälls socioekonomiska liv och representera vår värdighet i vårt land och vår nation i många länder, som vår största prestation.

67916_20180107vPGW1NGZ6VWG2vw5_A5j8M_large.png

Platser

  • Nakhchivan

    Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán, , Nakhchivan

Frågor