We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Nahda University

Nahda University

Nahda University

Introduktion

NUB grundades i centrum av East New Beni Suef City, precis uppför Kairo-Beni Suef-vägen. I det ögonblick vi uppfattade hur mycket uppmärksamhet utbildning behöver, särskilt i Övre Egypten, är samma ögonblick som vi insåg att vår dröm att bygga NUB är uppnåelig. Ett universitet är en plats för att vårda ungdomar och förbereda utbildade generationer som vi kan anförtro utvecklingen av vårt älskade hemland till.

Genom att använda de mest avancerade utbildningsmetoderna för att bygga öppensinnade generationer som kan konkurrera på olika arbetsmarknader, presenterar NUB verkligen en modell som ska efterliknas. NUB erbjuder diversifierade studier som täcker de viktigaste tekniska, akademiska och specialiserade arbetssektorerna.

Vår akademiska personal är framstående forskare som implementerar uppdaterade vetenskapliga och akademiska utbildningsmetoder som gör det möjligt för studenter att fullt ut förstå sina ämnen och tillämpa sina lektioner effektivt på jobbet. NUB är inte bara en plats för akademiska studier, utan mer ett nav för utveckling där vi odlar studenternas intellektuella färdigheter och ger dem möjlighet att utmärka sig inom forskning, akademi och socialt arbete. NUB förser sina studenter med toppmoderna utbildningsverktyg och förbereder dem för sitt uppdrag som utvecklingsledare med hjälp av program som främjar deras kreativitet, bygger på deras färdigheter och berikar deras sinnen.

Platser

  • Beni Suef

    Beni Suef, Egypten

    Frågor