Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Introduktion

VD HAR ORDET

Mongoliska University of Life Sciences (Muls) är som enda universitet fokuserar tydligt på utbildning, forskning och innovation inom biovetenskap som utgör kärnan i ekonomin i Mongoliet, som erbjuder ett brett utbud av utbildningar som vårdar framtiden yrkesverksamma och ledare för mongoliska samhället.

Muls är en akademisk institution med fokus på att utveckla en atmosfär som ger våra studenter och forskare friheten att helt ägna sig åt sina studier. Vårt uppdrag är att bli en ledande forskningsinriktade universitet, där professorer sträva efter högsta kvalitet i utbildning och forskning, medan eleverna göra efter högsta kvalitet i sina studier som vi tror att nyckeln för att upptäcka ny kunskap är tvärvetenskapliga studier, forskning, innovation och förlängning. Vi tror att den roll vi spelar förverkliga en miljömässigt hållbart samhälle är viktigt, och det är vår plikt som en ledande forskningsinriktad akademisk institution att kraftfullt engagera sig i vår filosofi uppdragsorienterad forskning och utbildning mot en hållbar utveckling med mål att varje studenten ska som observatör, varje professor bör vara som en kunskaps chef, som levererar vetenskapliga uppfattningen att studenter genom enkel metod, och varje forskare bör vara en ägare av högteknologiska baserad på forskning och utveckling.

Vi har gjort betydande framsteg i internationalisering och har stärkt våra anläggningar med utländska universitet som förbättrar våra akademiska och kulturella utbyten. I dagens samhälle, kan bara en sann intellektuell med praktisk expertkunskap och starka problemlösningsförmåga säkerställa en framtida framgång. För detta är Muls anta en mängd olika utbildningsstrategier för att säkerställa att våra elever får en hög nivå av specialiserad kunskap, vilket tillåter dem att bli friska och dynamiska medborgare som kommer att ge viktiga bidrag till Mongoliet.

VÅR VISION:

För att bli en ledande global universitet

VÅRA VÄRDEN:

En gynnsam undervisning och lärande miljö En intelligent, kreativ och ansvarsfull lag En inspirerande och väl motiverade studerande med goda mänskliga sinnen och etik Ledarskapet för utveckling Välmående akademiker bidrar nationens utveckling

Muls i korthet

Etablerade: 1942

Fakulteten: Omkring 411 lärare

Studerande

Grundutbildning - Om nio 086 Forskarstuderande och professionella studenter - Om två 630 Totalt - Om 11 716

Högsta betyg

16 akademiker av mongoliska vetenskapsakademin, 7 vetenskapliga upptäckter, 17 statliga pristagare

Fastighetsinnehav

Campus - 12,4 hektar /30.64 tunnland

Landsbygd utbildning anläggning - 322,2 hektar /796.17 tunnland

bibliotekets samlingar

Centralbiblioteket för jordbruk - den största akademiska biblioteket i jordbruksområdet, omfattar cirka 162 tusen läroböcker, uppskattningsvis 820 manuskript objekt och 905 forskningstidskrifter, cirka 60 e-böcker. Tillgången till denna samling kommer från nästan 12 biblioteks anställda som arbetar i 3 bibliotekssalar.

Skolor och institut

Mongoliska University of Life Sciences består av 5 huvud akademiska enheter - skolor och 4 forskningsinstitut som erbjuder kurser och tilldelning akademisk examen.

Namngivning

Genom beslut av styrelsen för högskolan det engelska namnet på universitetet som med titeln "mongoliska State University of jordbruk" ändrats till "mongoliska University of Life Sciences" i juli 2014.

Platser

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Frågor