Keystone logo
Montana State University Billings

Montana State University Billings

Montana State University Billings

Introduktion

MontanaUni101

Montana State University Billings har varit en integrerad del av Billings gemenskap och en elevcentrerad inlärningsmiljö sedan dess tidiga dagar som Östra Montana College. Grundades 1927, fortsätter universitetet att vårda en lång tradition av pedagogisk tillgång, undervisning excellens, samhällsengagemang och samhällsförbättring i en urban miljö. I klassrummet och i samhället, eleverna får en väl avrundad unik utbildning för Associate, kandidat- och magisterexamina för karriärer genom universitetets fem högskolor - konst och vetenskap, näringsliv, allierade vårdyrken, utbildning och teknik.

Allmän information

Beläget i den största staden i staten, Montana State University Billings och samhället i Billings kombinera en unik college erfarenhet: engagerade och uppmuntra fakultet; vänliga människor; en stödjande gemenskap; och otroliga möjligheter till utbildning. Invånare i Billings har en lång historia av att stödja universitetet genom stipendier, praktikplatser och medborgerligt engagemang. En regional detaljhandel, finansiella och medicinska bas erbjuder Billings brett spektrum av arbetstillfällen, personliga kontakter och ledarskapsmöjligheter via tre campus sprids genom staden.

Livet på campus speglar det av Billings: Eleverna är glada att mingla på en del av de 110 parkliknande hektar vid foten av den spektakulära Rimrocks eller delta i olika kulturella, service-, idrotts-och utbildningsverksamhet.

Huruvida en motiverad utmärkelser student eller första generationens deltagare, kommer alla elever att hitta utmaningar som uppfyller både individuella mål och samhällsbehov.

MontanaUni102

grundläggande syfte

För att säkerställa att alla medlemmar i universitetssamfundet nå sin individuella potential

Mission

MSU Billings ger en universitets erfarenhet kännetecknas av:

 • utmärkt undervisning
 • Stöd för individuell inlärning
 • Engagemang i samhällsansvar
 • Intellektuella, kulturella, sociala och ekonomiska gemenskapen Enhancement

Vision

Montana State University Billings kommer att redovisas som en regional ledare för:

 • Undervisning & Lärande
 • Översätta kunskap i praktiken
 • Forskar för framtiden
 • Acceptera Ledarskap för intellektuella, kulturella, sociala och ekonomiska utveckling Beyond University Gränser

Kärnvärden

Integrity
MSU Billings insatser är etiska och principfast för att säkerställa värdighet och rättvisa för alla

Educational Excellence
MSU Billings ger distinkta program och utmanande pedagogiska erfarenheter för ett mångsidigt universitets

studieresultat
MSU Billings erbjuder akademiska stöd och administrativa tjänster för att främja akademisk och professionell uppnå universitetssamfundet

Gemenskap av elever
MSU Bill respekterar och vårdar variation i intellektuell bidrag och stipendium berikande både universitetet och dess förlängda gemenskap

meningsfull engagemang
MSU Billings stödjer alla medlemmar i universitetssamfundet i sin individuella utveckling mot förtroende, individuell känsla av mening och godkännande av medborgerliga ansvar

lyhördhet
MSU Billings möter de förändrade behoven hos våra elever med informerade åtgärder och innovation bygger på gällande standarder utbildnings och teknisk kompetens

MontanaUni103

University strategiska initiativ

PROGRAM
Skapa och upprätthålla distinkta, vitala akademiska program och tjänster för 21st Century elever.

fakultet Excellence
Odla kvalitet i och utanför klassrummet, i vetenskapliga strävanden och exemplarisk service genom lärare och personal utveckling, stöd för stipendium, fortsatt bedömning och erkännande av professionell service.

Behov av elever
Identifiera behoven hos alla elever och ge tillgång till ett universitet upplevelse som uppfyller både individuella mål och samhällets behov.

social Equity
Modell social rättvisa och medvetande genom att försäkra att alla medlemmar i vårt campus gemenskap växer på grund av sin erfarenhet universitet.

forsknings~~POS=TRUNC
Öka resning, professionalism och forskningssatsningar för alla utbildningar och studentservice.

ekonomisk tillgång
Utöka lokala, statliga och regionala ekonomiska utvecklingen genom styrkan i universitetets finansiella bas och våra elevers bidrag till sina samhällen.

global Engagement
Öka personal, lärare och elevernas medvetenhet, förståelse och engagemang i det internationella samfundet.

universitets infrastruktur
Garantera en administrativ, operativ och fysisk infrastruktur som till fullo stöder förträfflighet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Billings

  1500 University Drive

Frågor