Keystone logo
MorningStar University

MorningStar University

MorningStar University

Introduktion

Vårt uppdrag vid MorningStar University ( MSU ) är att förbereda människor för att gå i deras höga samtal. Vid MorningStar University strävar vi efter att utveckla studenter andligt, mentalt och fysiskt, vilket ger dem möjlighet att driva sitt ledarskap, ringa med vision, mod och integritet.

College of Leadership är ett träningsprogram utformat med följande mål i åtanke: Att höja beslutsamma och motståndskraftiga kristna ledare som står fast i sin tro, vandrar ödmjukt inför Gud och har uthållighet att skapa varaktig förändring i världen; Att förse varje elev med de färdigheter och verktyg som behövs för att vara en framgångsrik ledare inom vilken påverkansfär de är kallad till; Att hjälpa varje elev att förstå sin unika identitet i Kristus och upptäcka deras syfte och öde i Guds gudomliga plan; Att andligt stärka och mogna varje elev att vandra i hälsa och helhet på alla områden i sitt liv.

Även om MSU College of Leadership inte är en bibelskola, är Bibeln vår primära lärobok. Vi tror att det är Guds ord och lönsamt för undervisning, tillrättavisning, korrigering och träning i all rättfärdighet.

College of Leadership är inte heller ett seminarium, även om vi utbildar ledare som ministrar för Guds kärlek och makt. Skillnaden är att inte alla tjänande ledare tränade här för att gå in i kyrkan. Några av våra studenter blir företagsledare medan andra går in i regeringsroller och ännu andra inom konsten. Vi höjer ministrar för alla inflytande sfärer.

Platser

  • Fort Mill

    Star Light Drive,375, 29715, Fort Mill

    Frågor