Keystone logo
Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Mount Aloysius College

Introduktion

Mount Aloysius är ett omfattande, liberalt konst- och vetenskapsbaserat college med ett engagemang för karriärstyrd studie. Rotad i den katolska traditionen är Mount Aloysius College en av 17 Mercy-sponsrade högskolor och universitet i USA. Det är medlem i Conference for Mercy Higher Education. Vårt 193 hektar stora campus är hem för 70+ stora / program och 16 NCAA-atletiska lag.

Mount Aloysius College har till uppgift att svara på individuella behov och samhällsbehov med utbildningsprogram av hög kvalitet enligt traditionen av Religious Sisters of Mercy. Varje student ges möjlighet att förvärva kunskap och utveckla värderingar, attityder och kompetenser som är nödvändiga för livslångt lärande i en miljö som återspeglar en liberal orientering och ett katolskt, judisk-kristet arv.

Mount Aloysius Division of Mission Integration integrerar våra uppdrag och Mercy kärnvärden i campusaktiviteter, trosupplevelser, klassrumsinlärning och samhällsprogram. Vi värdesätter vikten av att svara på samhällsfrågor som presenteras av Sisters of Mercy. Vi förbereder våra elever för att vara engagerade med samhällsmedborgare med en stark känsla av syfte.

Som en katolsk högskola grundad och sponsrad av Religious Sisters of Mercy, erbjuder Mount Aloysius College en miljö där eleverna uppmuntras att syntetisera tro med lärande, att utveckla kompetens med medkänsla, att ställa talanger och gåvor till tjänst för andra och att börja ta ledarskap i världssamhället. Med tonvikt på värderingar av rättvisa, gästfrihet, barmhärtighet och service ger högskolans grundläggande läroplan den nödvändiga grunden för ledarskap och kunskap och färdigheter i ett brett spektrum av yrken. Medan det akademiska fokuset är av största vikt vid Mount Aloysius, anser kollegiet också andlig, kulturell, social och personlig tillväxt som väsentliga element i studentens utveckling.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Cresson

    Admiral Peary Highway,7373, 16630, Cresson

    Frågor