Keystone logo
Montclair State University

Montclair State University

Montclair State University

Introduktion

Vid Feliciano School of Business vid Montclair State University, är vi drivs av ett enda mål: att omvandla dagens studenter i morgondagens företagsledare.

Som en School of Business student, kommer du att få den kunskap och erfarenhet du behöver för att framgångsrikt konkurrera i dagens globala marknad. Våra program erbjuder en unik uppsättning av erfarenheter som syftar till att driva framgång i en rad företag, ideella och offentliga sektorn.

analytisk perspektiv

Du kommer att samarbeta med en världsklass fakultet tankeledare och branschfolk, som hjälper dig att förvärva analytiskt tänkande, strategisk kommunikation och ledarskap som är grunden för en varaktig professionell framgång.

Vår rigorösa MBA-programmet kommer att driva din nuvarande karriär till nästa nivå eller växla och utforska nya riktningar. Vi erbjuder den flexibilitet du behöver, med en läroplan som utvecklar dina talanger och färdigheter - medan tillmötesgående din arbetsschema.

Ingrepp med den hela världen av Business

Din omfattande utbildning kommer inte att sluta i klassrummet. Du kommer att kunna sätta affärsverksamhet i teori i praktiken - och få sälj erfarenhet med potentiella arbetsgivare - från hands-on co-op och praktikprogram.

Genom regelbundna föreläsningar och program, kommer du att engagera och ansluta med noterade företagsledare och företagare, företagsledare vänner och partners, samt ett nätverk av aktivt engagerade alumner som kommer att öppna dörrar för dig under hela din karriär. Våra alumner är ledande inom sina områden och är en ovärderlig resurs för dig under ditt yrkesliv. Tillgång till detta nätverk av dynamiska. dedikerade alumner är en viktig del av handelshögskolan erfarenhet.

En Agile Mindset

Vad gör en företagsledare? Vi tror att det är förmågan att anpassa sig och svara på de utmaningar som en föränderlig omvärld.

Vår Career Services Center hjälper dig att identifiera och utforska bäst passar karriärmöjligheter, kontakt med praktikprogram eller landa en heltidsarbete inom ditt valda område.

När du gå med i vår blandad grupp av lättrörliga, fyndiga studenter, kommer du att utveckla det tänkesätt och färdigheter du behöver för en livstid av personlig och professionell framgång.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • USA Online

    USA Online, Amerikas förenta stater

    Frågor