Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introduktion

Nå din potential på Manchester Met - ett ambitiöst universitet med en stolt historia

Manchester Met ligger i centrala Manchester, en spännande och pulserande stad, full av museer, gallerier, teatrar och musikställen. Den har en stolt historia som går tillbaka till 1824 och har en mångsidig internationell befolkning från över 100 olika länder.

Universitetet genomgår ett investeringsprogram på 400 miljoner pund för att förbättra sina undervisnings- och forskningsfaciliteter, byggnader och offentliga utrymmen. Det har nyligen gjorts investeringar i deras Grosvenor-byggnad, School of Digital Arts, Institute of Sport och Dalton-byggnaden, en ombyggnad av deras fakultet för naturvetenskap och teknik.

Manchester Met är också engagerad i att erkänna högpresterande internationella studenter och erbjuder ett omfattande utbud av stipendier. Villkoren gäller.

Campus funktioner

Manchester Met har imponerande föreläsningssalar, seminarierum och studiezoner som har den senaste tekniken och specialutrustning. Det är också hem för PrintCity, ett innovationscenter för 3D-utskrift och har ett otroligt 24-timmarsbibliotek fyllt med mer än en miljon böcker, tidskrifter och e-resurser*.

*Läsåret 2020-21

En rad IT- och mediafaciliteter finns också tillgängliga, inklusive multimediateknik och högspecifika labb.

Sport

Manchester är hem för några av de största namnen inom sporten, och detta har inspirerat Manchester Met att erbjuda ett brett utbud av sportaktiviteter till studenter. Oavsett vilken sport eller aktivitet du älskar eller vill prova så hittar du det du behöver.

Forskning

Nittio procent av universitetets forskningseffekt är 'världsledande' eller 'internationellt utmärkt'**, vilket vittnar om kvaliteten på den forskning som bedrivs. Ta reda på omfattningen, djupet och ambitionen i deras arbete och hur de gör en global inverkan genom att besöka deras webbplats. **REF 2021

Studentstöd

Manchester Met har en mycket erfaren personal som erbjuder karriärrådgivning och gratis support på engelska. De har också ett dedikerat internationellt kontor för att säkerställa att internationella studenter får allt stöd de behöver för att lyckas.

Varje student på universitetet är också automatiskt medlem i Studentkåren, som finns till för att studenterna ska få den bästa upplevelsen de kan under sina studier.

  Studentberättelser

  Platser

  Platser
  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

   • facebook
   • twitter
   • youtube
   • linkedin
   • instagram

  Frågor