Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) International Business Management
Marbella International University Centre

BA (Hons) International Business Management

Marbella, Spanien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

På Campus

Introduktion

Vi hjälper dig att få en överblick över de mest relevanta ämnena inom International Business. Vi bygger din förståelse för hur multinationella företag och deras strategier tillämpas på nyvunnen kunskap genom praktiska exempel och samtida affärscases. Vi strävar efter att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i din karriär och tjäna en värdefull examen som tilldelas av University of West London.

Vi hjälper dig att lära dig hur du fattar viktiga beslut och utvecklar affärsstrategier samtidigt som du skärper din förmåga att påverka andra över kulturer, affärsfunktioner och hierarkier. Vi strävar efter att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i din karriär och ta en examen.

Vi erbjuder en BA (Hons) i International Business Management som bygger på moderna affärsidéer och branschyrkeserfarenhet över hela världen. Vårt team av specialistutbildare inom områdena företag, ekonomi, finans, marknadsföring, kommunikationsdesign och förhandling ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i din karriär och få en examen. Utöver vårt kärnkursteam deltar flera besökande branschexperter i gästföreläsningar under hela kursen.

På MIUC ger vi dig de teoretiska och praktiska verktygen för att utveckla dina kritiska och kreativa tänkande och trivas i en globaliserad ekonomi. Våra föreläsare använder sin expertis för att lära dig relevant teori såväl som branschpraxis, och betonar möjligheter som erbjuds av en eftergymnasial utbildning med rötter i internationalism och praktik.

Vårt program har en modulär struktur som omfattar tre års studier i näringslivet och dess vägar. Vi erbjuder obligatoriska moduler som ger dig de kärnkunskaper och färdigheter du behöver, medan valbara och språkliga moduler låter dig forma din kurs så att den passar dina intressen och karriärsträvanden.

Under de kommande tre åren kommer vi att guida dig genom studiet av internationell företagsledning, internationell ekonomi och internationell marknadsföring. Du kommer också att undersöka olika internationella affärskontexter belägna inom tillväxtmarknader och avancerade ekonomier. På MIUC uppmuntrar vi dig att ta ett aktivt förhållningssätt till ditt lärande, informera och forma riktningen för din läranderesa och framtida karriärriktning.

För denna examen kommer vi att lära dig hur du:

  • Formulera och implementera en framgångsrik affärsstrategi.
  • Skapa affärsmöjligheter med skalbara, hållbara affärsmodeller.
  • Utveckla HR-strategier som beskriver rekrytering, prestationshantering och personalutveckling.
  • Hantera immateriella tillgångar, såsom produkt, pris, placering och marknadsföring.
  • Stärk din förhandlingsposition genom noggranna förberedelser, genom att analysera och kvantifiera alternativ till affären.
  • Engagera dig i processledning, supply chain management och kundrelationshantering.
  • Planera och kontrollera resurser och processer för att uppnå specifika mål som en del av tillfälliga strävanden.
  • Bemästra översättning av affärsmått till affärsintelligens genom att hantera kontrollmekanismer för att implementera strategi. Vi är engagerade i att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i din karriär och få en examen.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor