Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Introduktion

Välkommen till Marbella International University Center (MIUC). Vi är här för att ge dig det du behöver för att lyckas i ditt valda yrke. Våra undervisningskurser och lokaler är utformade kring det. Marbella International University Center (MIUC) är en global akademisk institution som erbjuder en ny typ av lärandeupplevelse baserad på en karriärorienterad läroplan och en unik livsmiljö.

Universitetscentret betonar sammankopplingen av högkvalitativ utbildning och industri i den moderna världen och stoltserar med dynamiska grund- och forskarutbildningsprogram, som kombinerar ett modernt förhållningssätt till undervisningsmetoder med en stark tonvikt på stödtjänster för studenters välfärd.

Varför studera vid MIUC?

Vår akademiska partner, University of West London (UWL), validerar MIUC-grader på grund- och forskarnivå.

UWL är rankad som:

  • Nummer 1 London University (icke-specialist) National Student Survey 2023
  • Bästa moderna London-universitetet (icke-specialist) i Complete University Guide 2025.
  • Bland de översta 30 % av universiteten i hela landet i The Guardian University Guide 2024.
  • Årets universitet för studentupplevelse och Årets universitet för undervisningskvalitet i The Times och Sunday Times Good University Guide 2023.
  • UWL är rankat bland de 100 bästa universiteten i Storbritannien för den övergripande kvaliteten på vår forskning och nästan 80 % av vår forskning är rankad som världsledande (4) eller internationellt utmärkt (3) i det senaste Government Research Excellence Framework (REF) bedömning.

På MIUC kommer kombinationen av vårt partnerskap med UWL, vårt internationella samfund och våra innovativa undervisningsmetoder att hjälpa dig att leva, lära och utforska när du studerar för att få din brittiska examen.

Platser

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Frågor