Keystone logo
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Introduktion

MDX Dubai är det första utomeuropeiska campus för det berömda Middlesex University baserat i London (Storbritannien). Campus öppnade 2005 och har över 3 800 studenter som studerar från mer än 118 nationaliteter. MDX Dubai är ett brittiskt universitet i världsklass med 5 stjärnor från Dubai Knowledge and Human Development Authority, och är en av de ledande institutionerna som erbjuder en kvalitetsutbildning i Storbritannien i Förenade Arabemiraten.


Universitetet har ett spännande, mångsidigt och mångkulturellt campus och är stolt över att ge en studentupplevelse med skillnad. Universitetet erbjuder över 70 grundprogram, grund- och forskarutbildningsprogram, inklusive: Redovisning och ekonomi, Företagshantering, Marknadsföring, Datorteknik, IT, Datavetenskap, Robotik, Utbildning, Psykologi, Juridik, Digitala medier, Film, Kreativt skrivande och journalistik, Mode Design, grafisk design och många fler.

Middlesex University är ett globalt universitet som strävar efter att tillgodose behoven och ambitionerna hos ett kulturellt och internationellt varierat utbud av studenter genom att erbjuda utmanande akademiska program som stöds av innovativ forskning, bidrag och yrkesutövning. Middlesex University Dubai förbereder sina studenter för att vara professionella, skickliga individer anpassade för den moderna världen, engagerade i livslångt lärande och kunna bidra till de samhällen där de bor och arbetar.

Varför MDX Dubai?

 • Globalt erkänd och bransch-ackrediterad kvalitetsutbildning i Storbritannien
 • Brett utbud av stipendier och stipendier för grund-, doktorand-, internationella och professionella studenter
 • Forskningsdriven brittisk utbildning i världsklass som levereras i toppmoderna anläggningar
 • Ansök med dina beräknade betyg för att få ett villkorligt erbjudandebrev för september 2021
 • Blomstrande studentgemenskap med hektisk kalender för sport- och kulturklubbar
 • Dedikerad karriärtjänst som ger personlig mentorskap och stöd för att hitta anställning och praktikplatser
 • Lyxigt, prisvärt boende nära campus, med gratis busservice
 • Möjlighet att överföra krediter utomlands under ditt andra år på grundutbildningen

För mer information besök www.mdx.ac.ae


Förutom att ha alla fördelar med att vara ett brittiskt universitet, kan Dubai campusstudenter dra nytta av alla de möjligheter som en snabbt utvecklande modern stad erbjuder i hjärtat av Mellanöstern, samtidigt som de upplever de olika nationaliteter och kulturer som utgör befolkningen från Dubai. Campus ligger i Dubai Knowledge Park och upptar rymliga klassrum och studieområden inom fyra byggnader. Dubai Knowledge Park inrättades 2003 för internationella institutioner som främjar lärande. Middlesex University Dubai studenter har därför möjlighet att delta i ett mycket bredare studentgemenskap.

Fråga nuFörutom att ha alla fördelar med att vara ett brittiskt universitet, kan Dubai campusstudenter dra nytta av alla de möjligheter som en snabbt utvecklande modern stad erbjuder i hjärtat av Mellanöstern, samtidigt som de upplever de olika nationaliteter och kulturer som utgör befolkningen från Dubai. Campus ligger i Dubai Knowledge Park och upptar rymliga klassrum och studieområden inom fyra byggnader. Dubai Knowledge Park inrättades 2003 för internationella institutioner som främjar lärande. Middlesex University Dubai studenter har därför möjlighet att delta i ett mycket bredare studentgemenskap.

boende

Vi har samarbetat med The Myriad för att förse våra studenter med prisvärt, lyxigt studentboende.

Myriad är ett helt nytt, modernt studentboende-samhälle beläget i Dubai Academic City - bara 35 minuter från universitetsområdet. Studenter som bor på The Myriad kan fördjupa sig i ett bredare studentgemenskap som uppmuntrar individer från olika institutioner att umgås och skapa nätverk.

Få reda på mer

Internationella studiestipendier

Ta reda på om du är berättigad

Middlesex University Dubai anser att varje student ska ha möjlighet att få tillgång till en brittisk utbildning i världsklass som ger dem en framtid full av framgång. Vi har lanserat ett brett utbud av stipendier och stipendier mot studieavgifter för att göra en kvalitetsgrad i Storbritannien överkomlig och tillgänglig i september 2021 och se till att vi tillgodoser varje elevs personliga förhållanden under dessa utmanande tider. Våra internationella studiestipendier gäller i alla program och kan kombineras med en rad andra bidrag (beroende på tillgänglighet).

Om du vill förstå vilka stipendier och bidrag du är berättigad till, kontakta din landsrepresentant som kan hjälpa dig.

- Afrika: Vanja, Grdinic - [email protected]
- Indien & GCC: Darpan [email protected]
- Pakistan: Maryam Farooq - [email protected]
- Östasien, Sydostasien, ryska och OSS: Anna - [email protected]
- Resten av världen: Stuart - [email protected]

eller maila [email protected]

Virtuella öppna dagar


161146_VOD.jpg

Delta i våra virtuella öppna dagar, där du kan prata med lärare och personal för att ta reda på mer om vårt breda utbud av program, behörighetskrav, stipendier, studielägen och få en känsla för hur det är att studera i världsklass Storbritannien universitet i Dubai.

Registrera här

Vad MDX-studenter säger

”Jag studerade BA Honours International Tourism Management vid Middlesex University Dubai . Ansökningsprocessen blev lätt av universitetets vänliga antagningsavdelning, som svarade på min ansökan omedelbart och coachade mig under hela processen. Som nigeriansk student valde jag att studera i Dubai eftersom det är en stad fylld med otroliga möjligheter, och vid universitetet har jag fått chansen att träffa människor från många olika länder. Förutom att få vänner från hela världen har mina föreläsare alltid varit vänliga och stödjande. Innan jag började på BA-programmet studerade jag International Foundation Program (IFP) vid Middlesex University Dubai som förberedde mig för grundutbildning. ”

- Fatimah Sadiq Sani, BA Honours International Tourism Management (klass 2020)

Läs mer Studenters framgångshistorier


Sociala media

FB IG YT TWLIN

Platser

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Frågor