Keystone logo
Middlebury College

Middlebury College

Middlebury College

Introduktion

Middlebury är en grundskola; en forskarskola för internationella studier; ett hem för uppslukande språkstudier; en forskarskola för studier av litteratur, läskunnighet och pedagogik; en ledare för skolor utomlands som spänner över hela världen; och ett hem för den äldsta och mest prestigefyllda författarkonferensen i världen.

Middlebury är en institution som förbereder studenter för att ta itu med världens mest utmanande problem, och det gör det genom att engagera dem i sinnets och själens liv.

På Middlebury är vi engagerade i att utbilda studenter i traditionen för liberala konster, som förkroppsligar en metod för diskurs såväl som en grupp av discipliner; i våra vetenskapligt och matematiskt orienterade huvudämnen, precis som inom humaniora, samhällsvetenskap, konst och språk, betonar vi reflektion, diskussion och intensiva interaktioner mellan studenter och lärare. Vårt livfulla bostadsområde, anmärkningsvärda anläggningar och mångfalden av våra aktiviteter inom samarbete och stödtjänster finns främst för att tjäna dessa utbildningsändamål.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Middlebury

    Old Chapel Road,14, 05753, Middlebury

    Frågor