Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Introduktion

College of Behavioral and Health Sciences är en allians av discipliner med det gemensamma målet att tillhandahålla akademiska kvalitetsprogram för att förbereda studenterna för livslångt lärande och service. Högskolans fakultet främjar en studentcentrerad miljö som använder partnerskap och evidens- och verklighetsbaserat lärande. Våra akademiker visar kunskap, färdigheter, kreativitet och integritet i sina professionella bidrag.

Mål 1 - Upprätta en mångsidig miljö, inklusive lärare och studenter / majors, som återspeglar egenskaperna och tillgodoser behoven hos de befolkningar som betjänas.

Mål 2 - Systematiskt råda grund- och doktorander i alla discipliner för att upprätthålla akademisk kvalitet och uppfylla examenkraven effektivt.

Mål 3 - Upprätthålla programkvaliteten genom ackreditering, utmärkta partnerskap inom samhället, staten, regionen och landet samt höga standarder för undervisning.

Mål 4 - Skapa effektiva och effektiva metoder för samarbete, forskning och service för att möta våra majors behov och deras professionella ambitioner.

Platser

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Frågor