Keystone logo
Meritus University

Meritus University

Meritus University

Introduktion

VILKA VI ÄR

77445_DSC_0628_1.jpg

Som ett nischuniversitet är MERITUS 'unika tillvägagångssätt för utbildning att erbjuda en praktisk och effektiv blandning av traditionellt, modernt och erfarenhetslärande för att säkerställa framgång. Till skillnad från andra universitet som bara fokuserar på akademin, är MERITUS engagerad i att producera väl avrundade akademiker, som kan uppfylla kraven från dagens arbetsgivare, fördjupade med framgångarna och eftersträvas av de bästa organisationerna efter examen.

Meritus University grundades på denna premiss. Grundare / verkställande ordförande Tan Sri (Dr.) Halim Mohammads passion och livstidserfarenhet inom sjöfart och andra företagsledningar ledde till bildandet av MERITUS.

Varför välja Meritus University ?

77443_DSC_0698_1.jpg

Malaysias vision att uppnå en höginkomstekonomi kräver kunnig personal som kan göra skillnad inte bara för organisationen utan för samhället som helhet. De måste vara branschledare, resursfulla, kreativa, analytiska, innovativa, engagerade och kunna ta ägande och lösa utmanande frågor som spelar roll.

Akademisk excellens

För att utveckla och producera branschledare med sådana talanger omfattar vårt leveransbegrepp en holistisk inlärningsmiljö där eleverna utsätts för både teoretisk kunskap, livsförmåga och ett globalt perspektiv enligt följande:

Utveckla dig själv i vår tvåveckors karaktärsbyggnadsorientering.

77498_Webp.net-resizeimage15.jpg
77499_Webp.net-resizeimage16.jpg

Vid MERITUS genomgår alla elever en utbildning på två veckor med personlig och ledarskapsutveckling i början av sessionen.

 • Akademisk kunskap inom sjöfarts- och sjöfartssektorn, flyg-, affärs-, finans- och utvecklingsvetenskap.

 • Livskunskap genom samhällstjänst och socialt engagemang.

 • Praktik med branschledande företag.

 • Praktisk erfarenhet där studenterna kommer att behöva segla ombord på träningsfartyg som ägs av Halim Mazmin Group.

 • Autentiskt lärande genom verkliga fallstudier och besök på webbplatsen.

 • Effektiva kommunikations- och presentationskunskaper.
77446_Webp.net-resizeimage5.jpg

Karriärfördel

På grundval av ovanstående tillvägagångssätt kommer kandidater från MERITUS att ha omedelbar anställbarhet och bidrag till branschen. Ledarutbildningen som är inbäddad i programmet skulle ge dem den nödvändiga kanten i sin karriärutveckling.

MERITUS har etablerat ett stort nätverk av strategiska partners för att samla industrikaptener som är välutbildade inom sina respektive områden, såsom ekonomi, teknik, sjöfart, logistik, luftfart och affärer för att ge sina studenter kunskaper och praktik när de examinerar. Dessutom arbetar MERITUS i samarbete med ackrediterade organ. Alla dessa kommer att ge eleverna en unik inlärningsmiljö som är som ingen annan.

Ge dig möjligheter att lära dig.

77448_Webp.net-resizeimage6.jpg

Meritus University fokuserar på studentens lärandesultat i motsats till den traditionella pedagogiken för pedagogik. På Meritus University vi eleverna möjligheter att lära sig hur framgångsrika chefer lärde sig i branschen, vilket kan vara via ansikte mot ansikte, möte, internet, e-lärande och e-bibliotek. Vi trodde att eleverna är ägare till lärandeprocessen på alla nivåer av våra kvalifikationer. Men det kommer bara att täcka första 20% av vad studenterna behöver förvärva för industrin.

Meritus University ger vidare erfarenhetslärande erfarenheter genom att ge studenterna möjligheter att få konkreta erfarenheter följt av observation och reflektion över de erfarenheter som leder dem att analysera och bilda en slutsats och sedan utveckla ny hypotes för framtida bruk.

Dessa ackumulerade kunskaper kommer också att utveckla studentens kompetens som ledarskap, lagarbete, kommunikation, förhandlingar, måttligt tänkande, sunt förnuft, logisk rationering och många andra människor och sociala färdigheter som tros utgöra en annan 70% av industrins krav.

77449_Webp.net-resizeimage8.jpg

Meritus University ligger i hjärtat av Kuala Lumpur precis bredvid de mest kända köpcentra i Malaysia - Midvalley Megamall. Vilket bättre sätt att studera och ha kul på sidan också. Meritus University erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för utbildning genom att införliva praktiska och effektiva blandningar av traditionella, moderna och praktiska inlärningsupplevelser för att säkerställa framgång. På grund av sin maritima och logistiska bakgrund får du även chansen att gå ombord på egentliga fartyg som ägs av Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad.

77450_Webp.net-resizeimage9.jpg

Dessutom får du chansen att göra din praktikplats med Halim Mazmin-gruppen som grundas av Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad. Detta öppnar verkligen en ytterligare dimension i inlärningsprocesserna - det roliga elementet!

Internationella studenter har möjlighet att utforska Malaysia och studera vid Meritus University , vi kommer att se till att du uppnår dina ambitioner.

77451_Webp.net-resizeimage11.jpg

Du kommer att få det bästa av båda världarna - utforska ett tropiskt paradis och samtidigt ha chansen att fortsätta dina studier i ett av Malaysias högkvalitativa universitet. En oemotståndlig möjlighet!

Platser

 • Kuala Lumpur

  49, The Boulevard, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra,, 59200, Kuala Lumpur

  Frågor