Keystone logo
Medaille College

Medaille College

Medaille College

Introduktion

Medaille College är en privat, icke-sektarisk fyraårig högskola med campus i Buffalo och Rochester och ett utbud av onlineprogram. Medaille fokuserar på din framgång genom att erbjuda grund- och forskarutbildningsprogram i praktiska, praktikerbaserade lärmiljöer på campus och i samhället.

Vi förbereder dig för ett livslångt engagemang för medborgerlig hållbarhet och professionell framgång genom att ge dig tidig tillgång till karriärutbildning. Du gör mer än att lära av läroböcker. Man lär sig genom att göra. Istället för att läsa hur man tillämpar psykoterapipraxis observerar man riktiga proffs under sessionen. Istället för att studera gamla affärsplaner arbetar du tillsammans med ett team för att utveckla nya planer som räddar riktiga företag i Buffalo.

Din gemenskap är ditt klassrum på Medaille College . Lärande sträcker sig långt bortom fyra väggar i en föreläsningssal. Du går ut i fältet och löser verkliga problem som rör ditt lokalsamhälle. Skapa en algoritm som bättre matchar mentorer med ungdom på Big Brothers Big Sisters. Så här utbildar Medaille dig att vara en etisk, medborgerligt ansvarsfull individ hela ditt liv.

De relationer du bygger på Medaille håller också livet ut. Du börjar bygga upp ett professionellt nätverk den dag du anländer till campus. Dina instruktörer behandlar dig mindre som en student och mer som en framtida kollega. Våra alumner återvänder alltid till campus för speciella högtalarserier, paneldiskussioner eller bara för att säga ”Hej”. När du väl blivit medlem i Medaille -familjen har du ett supportsystem som sträcker sig bortom vårt Buffalo -campus när Medaille -grads gör skillnader över hela världen.

Platser

  • Buffalo

    Agassiz Circle,18, 14214, Buffalo

  • Rochester

    South Winton Road,1880, 14618, Rochester

    Frågor