Keystone logo
Maryville College

Maryville College

Maryville College

Introduktion

Maryville College är idealiskt beläget i Maryville, Tenn., Mellan Great Smoky Mountains National Park och Knoxville, statens tredje största stad. Maryville College är känt för att erbjuda sina studenter en rigorös och mycket personlig upplevelse, är en nationellt rankad institution för högre lärande som framgångsrikt ansluter sig till liberal arts och professionell förberedelse i samarbete med andra. Maryville grundades 1819 och är det tolfte äldsta college i söder och har en anknytning till Presbyterian Church (USA). Total anmälan för höstterminen 2016 är 1 198.

Maryville College förbereder eleverna för liv av medborgarskap och ledarskap som vi utmanar var och en att söka efter sanning, växa i visdom, arbeta för rättvisa och ägna ett liv av kreativitet och service till världens folk.

Maryville College är en grundutbildning, liberal konst, bostadsgemenskap av tro och lärande rotad i Presbyterian / Reformed tradition som serverar studenter i alla åldrar och bakgrund.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Maryville

    502 E. Lamar Alexander Pkwy, 37804, Maryville

Frågor