Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

Introduktion

Martin Methodist College är en fyraårig högskola som är relaterad till Tennessee Conference of the United Methodist Church.

Med ett historiskt campus i Pulaski, Tennessee, i de vackra kullarna i södra Mellan-Tennessee, är Martin Methodist College bekvämt för både Nashville (70 miles norr) och Huntsville, Alabama (40 miles söderut).

Martin Methodist erbjuder en mängd olika certifikat, diplom och examensprogram. Våra program erbjuder utbildning inom akademiska, yrkesmässiga och tekniska områden och sträcker sig från grundläggande läskunnighet till universitetsexamen. Varje examen, examensbevis eller certifikat har fastställda kriterier som måste fyllas i till en acceptabel standard.

Du kommer att lära dig av vårdande fakultetsmedlemmar som har fått sin utbildning vid universitet som Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, Mississippi State, Texas och Rochester. Vi håller våra klasser små så att du och dina professorer kan lära känna varandra. Vi erbjuder mer än 30 akademiska studier som leder till kandidatexamen i konst, kandidatexamen, kandidatexamen i företagsekonomi och kandidatexamen i omvårdnadsexamen. Våra akademiska program erbjuds genom affärer, utbildning, humaniora, matematik och vetenskap, omvårdnad och samhällsvetenskap.

Martin Methodist College är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela associerade examen, kandidatexamen och en magisterexamen i företagsekonomi.

Platser

  • Pulaski

    West Madison Street,433, 38478, Pulaski

    Frågor