Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Introduktion

Mansfield University of Pennsylvania välkomnar dig!

Grundades 1857, Mansfield University Kombinerar de bästa egenskaperna hos en liten liberal arts college med resurser av ett omfattande offentliga universitet. Vi registrerar just nu 2000 elever Vem kan välja mellan 40 gradsprogram och 47 mindre program. Vårt förhållande mellan elev och lärare är 16: 1. På grund av vår lilla storlek får våra studenter individuell uppmärksamhet och arbetar nära sina professorer om forskning och andra projekt. Utanför klassrummet kan eleverna välja mellan mer än 100 campusklubbar och organisationer Och delta i intramurala sporter eller gå med i våra atletiska lag.

Campus

Vårt campus ligger i de vackra bergen i Nordcentral Pennsylvania, I ett område som noteras för dess säkerhet, livskvalitet och många rekreationsmöjligheter. Regionen är hem till både statliga och federala parker, Pine Creek Rail Trail och den 50-mil långa slottet som kallas Pennsylvania Grand Canyon. Den universitet Är en timme söder om vingårdsvinregionen i New York, och stora städer som New York, Philadelphia och Washington, DC är bara en bussresa bort! Vi uppmanar studenter från hela världen att bli en del av vår livliga och välkomna gemenskap. Om du är intresserad av små klasser, vänliga professorer och individualiserad uppmärksamhet på en säker campus i en vacker del av USA väljer du Mansfield!

Mansfield University Center för internationellt samarbete och utbyte

Mansfield University Center för internationellt samarbete och utbyte tjänar som ett resurs- och inlärningscenter för MU-samhället för att främja globala relationer, internationell förståelse och kulturell känslighet. Det är en plats för internationella och inhemska studenter att komma ihop och dela likheter och utforska skillnader. För våra internationella studenter blir vi hemma, och för våra inhemska studenter skapar vi en möjlighet att göra vänner från hela världen. Genom mångkulturellt program och tjänster strävar vi efter att förbättra den internationella studentens erfarenhet vid Mansfield. Mansfield University Center för internationellt samarbete och utbyte är utformat för att hjälpa internationella studenter med följande:

  • Antagningsprocessen
  • Visa Tjänster
  • Kulturell nedsänkning
  • Erhållande av socialförsäkringsidentifiering och körkort
  • På och utanför campus kulturell programmering
  • Värdfamiljmöjligheter
  • International Student Orientation

Platser

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Frågor