Keystone logo
Lycoming College

Lycoming College

Lycoming College

Introduktion

Lycoming College har sin nuvarande status som en nationell liberal arts and sciences college, främst för att dess ledare har hållit sig fast vid den tradition som grundarna grundat sig, och tror att den bästa förberedelsen en person kan ha för ett lyckligt och framgångsrikt liv är att spendera tid på att studera den liberala konst och vetenskap.

Lycoming College är engagerad i principen att en liberal konstutbildning ger en utmärkt grund för ett informerat och produktivt liv. Följaktligen ges Baccalaureat-examen (kandidatexamen eller kandidatexamen) till studenten som har avslutat ett utbildningsprogram som innehåller de två principerna för en liberal konstutbildning som kallas distribution och koncentration.

Syftet med fördelningsprincipen är att se till att studenten uppnår intellektuell bredd genom studier av konst, humaniora, matematik, naturvetenskap och samhällsvetenskap samt moderna eller antika språk och deras litteratur. Målet med koncentrationsprincipen är att ge inlärningsdjup genom att genomföra ett studieprogram inom varje ämnesområde eller ämnesområde som kallas huvudämne. Effekten av båda principerna är att förmedla kunskap, inspirera till undersökning och uppmuntra kreativ tanke.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Williamsport

    College Place,One, 17701, Williamsport

    Frågor