Keystone logo
Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Los Angeles Academy Of Figurative Art

Introduktion

Los Angeles Academy Of Figurative Art ( LAAFA ) började med avsikten att uppfylla ett behov i samhället genom att erbjuda figurativa klasser som skulle undervisas av professionella och skickliga konstnärer. På kort tid byggde akademin ett starkt rykte som en lärande institution för grundutbildning som har expanderat i att ge ackrediterade BFA-grader och Atelier-certifikat inom konst och underhållningskonst. Los Angeles Academy Of Figurative Art är erkänd som en av de få och främsta institutionerna som ger tidkända färdigheter som berömts av samtida figurativa och underhållningskonstnärer. Los Angeles Academy Of Figurative Art fortfarande engagerad i att ge samhället en plats för lärande där studenter kan förfölja sina konstnärliga mål och trivas i sin konstutbildning i våra heltids- eller fortbildningsprogram.

Vår berömda fakultet består av professionella fin- och underhållningskonstnärer som delar sin visdom, passion och expertis med varje student. Vår dedikerade personal kommer att göra allt för att förutse studenternas behov för att se till att deras erfarenhet vid akademin är givande.

Los Angeles Academy Of Figurative Art : s förmåga att erbjuda prisvärda, billiga undervisningsprogram och ge sina studenter en intim, unik och progressiv atmosfär gör akademin till ett föredraget konstutbildningsval.

Eftersom Los Angeles Academy Of Figurative Art ligger i Los Angeles County kan våra studenter utforska de många konstdistrikten, teatrar, gallerier, museer och stora kommersiella och små oberoende underhållnings- och designstudior.

Akademin har valts ut som en av de 10 bästa konstskolorna i världen av den respekterade konstpublikationen American Artist Magazine.

Los Angeles Academy Of Figurative Art har ett "Institutional Approval" att verka, beviljat av Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE), en avdelning av delstaten Kalifornien, Department of Consumer Affairs (www.bppe.ca.gov). Dessutom LAAFA heltidsexamen och certifikatprogram av National Association of Schools of Art and Design (NASAD).

Platser

  • Los Angeles

    Saticoy Street,16926, 91406, Los Angeles

    Frågor