Keystone logo
Long Island University Kandidatexamen i teaterkonst (Acting) - LIU Post
Long Island University

Kandidatexamen i teaterkonst (Acting) - LIU Post

Brookville, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Handla om

Kandidatexamen i teaterkonst med en koncentration i Acting ger personlig och intensiv klassrumsinstruktion och scenupplevelse för att förbereda studenterna för karriär. Studenterna får en grundlig grundning i historia, litteratur, teorier och metoder för klassisk och samtida teaterkonst och arbetar med professionella aktörer och dramatiker. Studenter har också en mängd möjligheter att utföra i mainstage-produktioner som riktas av kända New York City-chefer. 120-kreditprogrammet är selektivt och acceptans i programmet kräver en audition.

Den skådespelande koncentrationen drar sig från Suzuki, Stanislavsky, Chekhov och Linklater tekniker. Kärnprogrammet, undervisat av professionella teaterartister, betonar utvecklingen av en nollstegs närvaro baserad på dynamisk fysikalitet, känslomässig äkthet och en befallande röst. Eleverna får individuell och ensembleutbildning i tv och filmverk, sång och dans från artister av nationell och internationell renown. Programmet kulminerar i slutet av senioråret när studenter visar sin talang före agenter, chefer och regissörer i New York City.

Detta spännande program samordnas med Post Theatre Company, där studenterna får praktisk deltagande i alla aspekter av ett teaterbolag. Studenterna får ett bredare perspektiv genom praktikplatser på och utanför campus och reser till festivaler i USA och utomlands.

Studenterna har tillgång till utmärkta faciliteter för att få praktisk erfarenhet och visa sina talanger.

Egenskaper som sätter vårt program Apart

 • Fysisk fungerande träning baserad på Suzuki-tekniken med tonvikt på byggteknik genom rörelse, röst- och talutbildning
 • Möjligheter att samarbeta med professionella dramatiker i att utveckla nya spel för scener över hela världen
 • Huvudstupproduktioner riktad av professionella New York City-ledare, offentliga föreställningar och samarbeten med den berömda New York City-baserade artisten som erbjuder nätverksmöjligheter och tillgång till potentiella arbetsgivare
 • Omfattande praktikuppdrag
 • En stellar roster av alumner som arbetar på Broadway och Off-Broadway, på amerikanska regionala teatrar, på nationella turer och på internationella platser och i filmer och TV-program inklusive "ER" och "Six Feet Under".

Om fältet

BFA i teaterkonst: Acting kan leda till att belöna karriär inom scen och skärmverkande samt relaterade områden som spelskrivning, styrning, scenhantering, kostymdesign, belysningsdesign, sminkartiklar, design och mycket mer. Den fungerande koncentrationen förbereder speciellt kandidater för karriärer som aktörer eller för att genomföra doktorandutbildning som karriärlärare och tränare.

Utöver att arbeta med välskötta skådespelare och instruktörer på och utanför campus, får studenterna på LIU Post enastående riktning och leder genom LIU Posts kontor för kooperativ utbildning och karriär. Karriärrådgivare i LIU Post Division för Student Framgång träffas med studenterna en-till-en för att diskutera karriärmöjligheter inom teaterkonst, inklusive de som passar bäst för kandidater från den verkställande koncentrationen.

Förkunskapskrav

 • Inkomna nybörjare måste ha ett fast B-medel (3,0-poängs medelvärde eller 82 till 85) och en genomsnittlig SAT på 1000 (Math
 • Överföringsstuderande måste ha slutfört mer än 24 högskolepoäng. En minsta college GPA på 2,0 krävs för ansökan granskning. Om du har fyllt färre än 24 poäng måste du också skicka högskoleutskrifter och SAT / ACT-poäng.

Ytterligare behörighetskrav

Studenter måste ha en intervju eller audition för tillträde till BFA i Theater Arts: Acting program. Sökande kommer att anmälas av institutionens antagningsbeslut i början av våren. Mellanårsstudenterna kontaktas individuellt. Alla BFA-kandidater måste behålla ett poängvärde på 3,0 poäng i huvudet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Kandidat i musikteater
  • Waukesha, Amerikas förenta stater
 • Kandidatexamen i talkommunikation och teaterpedagogik
  • Bolivar, Amerikas förenta stater
 • Kandidatexamen i teater
  • Bolivar, Amerikas förenta stater