Keystone logo
Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Lincoln Memorial University

Introduktion

Vår nations älskade 16:e president, Abraham Lincoln, var född i grannlandet Kentucky. Men du kanske inte vet att han föreställde sig "ett fantastiskt universitet för folket i detta område" här i Cumberland Gap. Hundrafyrtio år senare är Lincoln Memorial University arvtagaren till den visionen, och vi är mycket stolta över att bära hans namn och omfamna hans arv.

Inbäddat i den orörda bergskedjan Appalachian, är LMU:s huvudcampus i Harrogate, Tennessee, både naturskönt och historiskt. Cirka 55 miles norr om Knoxville, Tennessee, är vi perfekt redo att erbjuda en liberal arts-utbildning. Ett huvudcampus fullt av aktiviteter för bostadsstudenter och 11 utökade platser i omgivande områden, LMU erbjuder pedagogiska upplevelser som passar ditt liv. Med över 30 akademiska huvudämnen, allt från redovisning till vilda djur och fiskebiologi, är framgång inom räckhåll.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Harrogate

    Cumberland Gap Parkway,6965, 37752, Harrogate

Frågor