Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Introduktion

LIBF har varit ett respekterat namn inom brittisk utbildning i över 140 år. De tillhandahåller kandidat-, master- och MBA-kurser för brittiska och internationella studenter på deltid och heltid. Som en mindre institution för högre utbildning med en fakultet av branschfolk är LIBF idealiskt placerat för att hjälpa dig på din karriärresa – de har hjälpt tusentals studenter runt om i världen att göra just det.

Deras kurser ger de färdigheter du behöver för en karriär inom företag, management, datavetenskap och finans med stark betoning på praktiska färdigheter hämtade från verkliga fallstudier. Dessutom erbjuder LIBF resurser som podcastkanaler som täcker de senaste nyheterna, karriärrådgivning och intervjuer med ledande personer inom finans- och affärsvärlden, samt gratis webbseminarier.

Vad är distansutbildning?

Distansutbildning tillåter internationella och brittiska studenter att studera för en LIBF-examen 100 % flexibelt och 100 % online. Genom att studera i din egen takt kan studenterna kombinera studier med ett heltidsjobb eller andra åtaganden.

Varför studera på LIBF?

LIBF har ett rykte om sig för utmärkt undervisning som möter praktiska behov. När du studerar med dem kommer du att lära dig av akademiker som har haft framgångsrika karriärer – erfarna branschledare som kommer att dela sina erfarenheter med dig för att berika ditt lärande. Och när du går med i LIBF går du med i en global gemenskap av proffs och alumner som kan hjälpa dig att stödja dig i alla skeden av din karriär.

Vad är LIBF:s historia?

Redan 1879 fanns det inga kvalifikationer för bankarbetare och mycket få möjligheter att utvecklas. Förenade av behovet av professionellt erkännande för sina kunskaper och erfarenheter bildade en liten grupp bankexperter det första Institute of Bankers i England och Wales som senare blev LIBF.

Idag förser LIBF studenter över hela världen med allt de behöver för att lära sig flexibelt online, var som helst, och är det enda professionella organet i världen med befogenheter för att tilldela examen. De har en global gemenskap av studenter och alumner som spänner över 120 länder.

Fördelar med att lära med LIBF

Helt flexibelt lärande

Passa in i ditt liv men studera på ett strukturerat sätt, med hjälp av en flexibel online-strategi med fullt stöd från dina föreläsare och handledare. Lär dig deltid eller heltid – i din egen takt, helt online, var som helst.

Över 140 års expertis

Uppgradera din expertis med framtidens kompetens. För att hjälpa dig att lyckas och utveckla din karriär, kombinerar LIBF sin långa historia av utbildning inom finans, affärer och bank med den aktuella onlineutbildningsplattformen.

Innovativt personligt lärande

Lär dig på dina egna villkor. Skaffa dig de färdigheter du behöver för att nå din fulla potential och uppnå dina ambitioner. Du kommer att få stöd, samt tillgång till avancerade digitala lärandeverktyg och praktisk expertis i verkligheten.

Belönar din ambition

Onlineinlärning är ett prisvärt, skräddarsytt alternativ som passar din livsstil. Avgifterna för LIBF:s onlineexamina är fördelade över längden på ditt valda program, vilket gör det lättare för dig att hantera din ekonomi.

LIBF onlinekurser

LIBF erbjuder åtta examensprogram online: fyra kandidat-, tre master- och en MBA. Oavsett om du studerar heltid eller deltid kan du dra nytta av flexibla betalningsalternativ och dela upp dina avgifter över din valda studietid. Som internationell student kan du vara berättigad till upp till 60 % rabatt på dina studieavgifter.

Kandidatkurser

 • BSc (Hons) Business Management (total kostnad £10 403 eller £1 734 per år deltid II)
 • BSc (Hons) Datavetenskap (total kostnad £10 403 eller £1 734 per år deltid II)
 • BSc (Hons) Data Science (total kostnad £10 403 eller £1 734 per år på deltid II)
 • BSc (Hons) International Management (total kostnad £10 403 eller £1 734 per år deltid II)

Master- och MBA-kurser

 • MSc artificiell intelligens (kostnad £2 681 per år deltid II)
 • MSc Data Science (kostnad £2 681 per år deltid II)
 • MSc Management (kostnad £2 681 per år deltid II)
 • MBA (kostnad £2 819 per år deltid II)

* Priserna inkluderar stipendiet.

** Priserna börjar från, för ett personligt erbjudande kontakta institutionen.

*** Ytterligare rabatter är tillgängliga om betalning sker årligen eller i sin helhet.

Kursernas längd

Studenter kan ta LIBFs onlinekurser på hel- eller deltid.

Medan studietiden för en kandidatexamen är tre år, finns det två flexibla deltidsalternativ som varar antingen fyra eller sex år. På samma sätt är heltidsstudietiden för deras master- och MBA-examen 12 månader, men du kan ta dem på deltid över 18 månader eller två år.

Antagningar

Kandidatkurser:

 • 2 ämnen på A-nivå eller motsvarande. GCSE Maths and English Grade C (4) eller högre
 • Engelska språket: IELTS nivå 6 eller högre utan element under 5.5 (eller motsvarande)
 • Arbetslivserfarenhet kan ses som ett alternativ till akademiska meriter.

Master- och MBA-kurser:

 • Lägre andra klassens hedersexamen (betyg C eller 50-59%) och högre eller motsvarande - från en erkänd institution. Den utländska kvalifikationen måste verifieras genom ECCTIS (UK ENIC)
 • Engelska språket: IELTS nivå 6.5 eller högre utan element under 6.0 (eller motsvarande)
 • Arbetslivserfarenhet är inget krav men kan övervägas som ett alternativ till akademiska meriter.

Engelska språkkrav

 • IELTS: Nivå 6 eller högre
 • TOEFL: minst 80 poäng
 • Trinity College ISE: ISE III vid minsta pass. Observera att Trinity College ISE akademiska resultat endast är giltiga i två år.
 • Duolingo engelska test: minst 95 poäng. Gör Duolingos onlineprov i engelska. Det tar bara 45 till 60 minuter och du får dina resultat inom två dagar. Du kan sedan skicka ditt certifikat till LIBF
 • Cambridge-certifikat: lägsta betyg B totalt.

Stipendier och finansiering

LIBF är en registrerad leverantör hos Studentkontoret.

Internationella studenter kan få upp till 60 % rabatt på studieavgifterna. "

Platser

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Frågor