Keystone logo
Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Lewis & Clark College

Introduktion

Lewis & Clark är en privat institution med ett offentligt samvete, ett bostadsområde med global räckvidd. Studenter och lärare i alla tre av Lewis & Clarks skolor - grundskolan för konst och vetenskap, Graduate School of Education and Counselling och School of Law - strävar efter nya sätt att veta genom att kombinera klassiskt liberalt lärande med banbrytande samarbete.

Våra studenter representerar nästa generation av globala tänkare och ledare, som inte är rädda för att kasta bort konventionellt tänkande, medborgerlig självbelåtenhet och föråldrade föreställningar. Ändå värdesätter de vad Lewis & Clark erbjuder: en utbildning byggd från de tidtestade elementen av noggrann studie, originalforskning och livlig debatt.

Så vad gör våra elevers upplevelse unik? Vad sägs om den inspirerande skönheten i vår naturliga miljö på 137 skogsområden i Portlands sydvästra kullar. Eller vår rika historia och vår mångsidiga, mångkulturella nutid. Eller vårt engagemang för tvärvetenskapligt akademiskt lärande, såväl som samhällsengagemang här i Portland och runt om i världen.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Portland

    South Palatine Hill Road,615, 97219, Portland

    Frågor