Keystone logo
Leeds Arts University BA (HONS) FOTOGRAFI
Leeds Arts University

BA (HONS) FOTOGRAFI

Woodhouse, Storbritannien

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vem som helst kan trycka på knappen på en kamera. Vår BA (Hons) fotografikurs kommer att uppmuntra dig att kritiskt överväga alla aspekter av denna konstform, från kompositionen, till publiken och efterproduktionen.

Du lär dig om världen av visuellt språk och bildskapande, från konstriktning till curering, och lär dig att använda ett brett utbud av traditionella och digitala format och utrustning.

Vi letar efter studenter med en rad intressen och ett öppet sinne, som omfamnar bredare praxis kring fotografering, vilket blir allt viktigare när fotografer arbetar över genrer.

Det här är en kurs utåt och utformad för att maximera din anställbarhet eller frilansframgång efter examen. Förutom att lära dig omfattande tekniska färdigheter kommer du att dra nytta av företags- och affärsfärdigheter (inklusive upphovsrätt och licensiering), nätverk, mentorskap, möjligheter till arbetslivserfarenhet och gästtalare. Samarbete med studenter på andra kurser hjälper dig att bygga en mångsidig erfarenhetsportfölj.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Bachelor of Fine Arts in Photography
    • Paris, Frankrike