Keystone logo
Langston University

Langston University

Langston University

Introduktion

Välkommen till Langston University 's School of Business. Vi är nationellt ackrediterade av ackrediteringsrådet för handelshögskolor och program (ACBSP) och är engagerade i att göra din upplevelse i Langston trevlig och gynnsam för din framtida karriär. Handelshögskolans uppdrag är att ge studenter första hand exponering för affärsmetoder och teori som kommer att förse dem med de färdigheter som behövs för att utmärka sig i näringslivet.

Skolan ger eleverna en tydlig uppsättning av etiska och professionella beteendeförväntningar genom en läroplan som utsätter studenterna för meningsfulla verkliga applikationer. Studenter på Handelshögskolan har flera examinaternativ, inklusive: bokföring, företagsekonomi, datavetenskap och en magisterexamen i entreprenörsstudier.

Handelshögskolan erbjuder också möjligheten att avsluta en examen online till studenter som har avslutat 60 timmar. Jag uppmuntrar dig att dra nytta av de många resurser Langston University erbjuder dig. Jag är övertygad om att du kommer att finna att dina år på Handelshögskolan är givande.

Platser

  • Langston

    Sammy Davis Junior Drive,701, 73050, Langston

    Frågor