Keystone logo
Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Landmark Baptist College

Introduktion

Landmark Baptist College är en bibelskola som är ett ministerium för Landmark Baptist Church. Vårt huvudsakliga mål är att utbilda män och kvinnor i att tjäna Herren i en lokal kyrkomiljö.

Som barn tillbringade pastor Carter sina första år i att växa upp i södra Georgien; Men när han var ungefär åtta år flyttade hans familj till Haines City-området. Där tillbringade han resten av sin barndom och tog examen från den lokala gymnasiet i staden. Efter examen arbetade han i närområdet och körde bilar på fritiden. Han blev snabbt en mycket framgångsrik racerförare och en välkänd favorit i hela centrala Florida-området.

Omkring samma tid litade pastor Carter på Kristus som sin frälsare efter att den unga damen som han ville träffa insisterade på att han skulle gå med i en grundläggande baptistkyrka med henne. Den unga damen, Sonja, blev senare hans hustru och de flyttade till Winter Haven, Florida. Pastor Carter gick på bibelskolan i Lakeland, Florida, accepterade sedan sitt första pastorat i Gant Lake, Florida.

Platser

  • Haines City

    East Hinson Avenue,810, 33844, Haines City

    Frågor