Keystone logo
La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Introduktion

La Salle Campus Barcelona - URL är ett internationellt universitetscenter med över hundra års historia, dedikerad till full utbildning av människor. Vi är grundare av Ramon Llull University, det första privata ideella universitetet i Katalonien.

Strukturerat kring fem kunskapsområden, som är IKT-teknik och teknik, datavetenskap, arkitektur och byggnad, management och konst, design och teknik, vi arbetar med uppdraget att utbilda yrkesverksamma med värde, kunna bidra positivt till utvecklingen av en rättvisare och mer hållbart samhälle.

Vårt campus är ett komplett utrymme, definierat av dess utbildnings- och forskningskärna, som också rymmer La Salle Technova Barcelona, en affärsinkubationspark, som möjliggör förhållandet mellan akademin och näringslivet, och en rad anläggningar som ökar universitetets liv, t.ex. som bostadshallen, idrottsanläggningar, laboratorier och utrymmen för utveckling av olika aktiviteter som studenterna uppmuntrar.

Hela utbildningsgemenskapen samlas i denna miljö. Vi är en internationell universitetscampus, som fungerar som en förebild, erkänd för utbildning av människor som bidrar. Vi är stolta över vårt internationella nätverk av alumner, som alltid är erkända för sin professionella kompetens, liksom för deras starka sociala kallelse.

Jag hoppas att du surfar på den här webbplatsen gör att du kan upptäcka allt du letar efter. Dörrarna till vårt campus är alltid öppna.

Välkommen till La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Generaldirektör

Lär känna oss

La Salle är en institution med mer än 300 års historia och en bred internationell närvaro. Vi har varit pionjärer när det gäller att erbjuda studier som alltid är anpassade till marknadens och samhällets behov. Vi är engagerade i kvalitetsutbildning och värderingar för framtidens unga eftersom människor kommer först.

Uppdrag och värderingar

Vi är en internationell, interkulturell och interreligiös universitetscampus, som fungerar som en förebild, erkänd för att utbilda människor som bidrar. Vi förser våra studenter med en djup forskningskapacitet och med nödvändiga grunder för att hantera de olika och mest aktuella teknikerna.

Professionella för företag och samhälle

Det viktigaste är människor. Vi kombinerar etik, värderingar och teknisk utbildning för att möta framtidens utmaningar.

La Salle Campus Barcelona uppdrag är att erbjuda kvalitets- och utbildning på hög nivå inom en global ram. Vårt syfte är att förse studenterna med de kunskaper, färdigheter och erfarenheter som krävs för att vara mycket effektiva i utvecklingen av deras professionella karriärer.

På La Salle Campus Barcelona utbildar vi yrkesverksamma med ett högt etiskt engagemang och med de värden som krävs för att vara innovativa, veta hur man kan anpassa sig till förändringar och leda omvandlingen av ett samhälle i kontinuerlig utveckling. Alla våra aktiviteter för undervisning, forskning och kunskapsöverföring är kopplade till att utveckla ett gediget och komplett livsprojekt.

Huvudmålen för vårt universitetscenter är:

 • Överför kunskap till studenter som går med i våra utbildningsprogram.
 • Överför humankapital till samhället genom att våra akademiker ingår i organisationer.
 • Överför de senaste tekniska framstegen för att skapa värde på de platser där de är användbara och nödvändiga.
 • Överför företag som skapats i teknologi- och affärsinnovationsparken för att bidra till utvecklingen av affärsmaterialet.

La Salle i antal

Mer än 4000 studenter registrerade sig. 25% av studenterna är internationella. 75 100 m2 infrastruktur för undervisning, tjänster och utomhusområden.

 • 77 länder
 • + 1 000 skolor
 • 60 universitetscentra
 • + 85 000 lärare
 • + 1 000 000 studenter

Metodik

Den nya normalen kräver ett nytt sätt att undervisa och lära sig, anpassat till en ständigt föränderlig situation som kräver flexibelt lärande, utan att ha en enda metod, men flera alternativ som på ett intelligent och tekniskt sätt anpassar sig till alla studerandes nya utbildningsbehov.

La Salle Campus Barcelona har utvecklat en ny pedagogisk modell, Smart Learning, personaliserad, där studenten är i centrum för utbildningsprocessen, flexibel, intelligent och baserad på användning av teknik som anpassar sig till platsens behov, blandad , distans och online-utbildning.

För att genomföra smart inlärning omvandlas klassrum till smarta klassrum med teknik som garanterar utbildning på plats för alla elever och säkerställer att de lever en pedagogisk upplevelse av hög kvalitet anpassad till deras behov eller omständigheter, oavsett var och oavsett sanitetsscenariot under nästa kurser. Den nya modellen och den implementerade tekniken gör det möjligt för studenter på plats som behöver delta live och delta i lektioner utan att vara fysiskt i klassrummet.

Den nya modellen gör det möjligt för internationella studenter som inte kan ta sig till början av läsåret att starta programmen som om de vore på campus. På samma sätt, om vissa studenter har svårt att få tillgång till campus under kursen, kan sessionerna och övningarna genomföras, tillfälligt, på distans och leva, med samma akademiska schema, samma pedagogiska erfarenhet och kontakt med resten av studenterna. i gruppen och på campus.

Funktioner i Smart Learning-modellen

 • Deltagare i geografisk spridning i realtid (studenter och utanför klassrummet)
 • Anpassning till varje elevs preferens och inlärningskrav.
 • Stärker den sociala relationen och samarbetet mellan studenterna.
 • Högt engagemang
 • Naturlig interaktion
 • Anslutning från vilken enhet som helst.
 • Tillgång till inlärningsresurser och relaterade tjänster
 • Interoperabilitet mellan tjänster och plattformar.
 • Övervakning av lärande och individuella register

Statistik

La Salle i siffror

Mer än 4 000 studenter skrevs in. 25 % av studenterna är internationella. 75 100 m2 infrastruktur för undervisning, service och utomhusområden.

 • 77 länder
 • +1 000 skolor
 • 60 universitetscentra
 • +85 000 lärare
 • +1 000 000 studenter

  Campus funktioner

  Beläget på campus vid La Salle Ramon Llull University och förutom de bästa fakulteterna IQS, UIC, Abat Oliba och andra centra för URL:en, är bostaden också i ett utvalt område av staden. Tänk dig att ha allt inom gångavstånd från fakulteten där du studerar. Du kan springa i Collserola eller shoppa i centrum.

  Ett utrymme för att leva och studera i din egen takt. Njut av friheten i ett bostadshus, öppet 24 timmar om dygnet, året runt.

  För mer information om boendedetaljer, vänligen kolla universitetets webbplats.

   Stipendier och finansiering

   På La Salle sätter vi människor i första rummet, och vårt stipendieprogram gör det möjligt för unga begåvade människor att studera hos oss, oavsett deras ekonomiska situation eller familj, geografiska eller kulturella bakgrund.

   För mer information om stipendieinformation, vänligen kolla universitetets webbplats.

   Platser

   • Barcelona

    Llucanes,41, 08022, Barcelona

    Frågor