Keystone logo
© Eva Dang
Kingston University

Kingston University

Kingston University

Introduktion

På Kingston University, vi brinner för att förbättra våra elevers livschanser genom att hjälpa dem att få ut det mesta av sina inlärningsmöjligheter och utrusta dem med de framtida färdigheter och kunskaper som behövs på 2000-talets krävande arbetsplats.

Kingston University tidslinje

Viktiga landmärken i vår historia inkluderar:

1899 - Kingston Technical Institute öppnar och erbjuder kurser som sträcker sig från kemi, elledningar och byggnadskonstruktion till omvårdnad, klädtillverkning och lermodellering

1917 - Gipsy Hill College för lärarutbildning öppnar

1926 - Utbildningsnämnden erkänner formellt institutet som en teknisk högskola

1930 - Kingston School of Art skiljer sig från Technical College (flyttar till Knights Park i 1939 och blir en College of Art i 1945)

1946 - Gipsy Hill College flyttar till Kingston Hill

1951 - De första Penryhn Road campus byggnader öppna (av 1963 de är bostäder 955 heltidsstudenter; 2,259 deltidsstudenter och 2,629 kvällsstudenter)

1953 - Tekniska högskolan öppnar sitt första bibliotek (med utlåningstjänster från och med 1954)

1957 - Undervisningsministeriet erkänner Kingston som en regional högskola för teknik

1963 - Gipsy Hill College får College of Education-status

1965 - Tekniska Högskolan etablerar sin egen orkester

1966 - Tekniska högskolan köper sin första dator och kostar 50 000£

1970 - College of Technology och College of Art går samman för att bilda Kingston Polytechnic; det erbjuder 34 stora kurser, varav 17 på examensnivå

1975 - Gipsy Hill College går samman med Kingston Polytechnic

1992 - Kingston Polytechnic blir Kingston University

1993 - Roehampton Vale campusbyggnad öppnar

1995 - Universitetet förvärvar Dorich House

1999 - Universitetet firar hundraårsjubileum

Jämställdhet, mångfald och inkludering

Stolt över att fira och stödja våra livfulla Kingston University samhällen

Välkommen till jämställdheten, Mångfalds- och inkluderingssidor på Kingston. Ta reda på hur vi strävar efter att utmana oss själva att tänka och agera annorlunda så att alla på vårt universitet känner att de hör hemma, kan vara deras autentiska jag, och har befogenhet att nå sin fulla potential.

Vi vet att vår mångfald bara ger fördelar för våra studenter, vår personal och vårt arbete. Ju större variation av perspektiv och erfarenheter vi har, desto bättre kan vi skapa innovativa sätt att lära och undervisa samtidigt som vi utvecklar idéer och lösningar för att skapa och främja rättvisa och social rättvisa.

Kingston har en lång historia av utmanande ojämlikhet i alla dess former och arbetar hårt för att säkerställa att den uppfyller och överskrider sina rättsliga skyldigheter enligt Equality Act 2010 och Public Sector Equality Duty. Vi är stolta över resan hittills men inser att det fortfarande finns mycket arbete att göra. Se nedan hur vi gör skillnad, ett steg i taget.

EDI-mål och åtaganden

På Kingston, vi ser mångfald som en styrka och värdesätter det rika utbudet av bakgrunder, identiteter och erfarenheter som vår personal och studenter tar med sig till universitetet.

Vi är fast beslutna att stärka vår etos kring rättvisa för varje student och anställd och lovar att bädda in jämlikhet i allt vi gör och att avvisa rasism i alla dess former.

Vi lyssnar aktivt på och engagerar oss med vår personal och studentgemenskap och sätter nya mål och åtaganden som kommer att främja en kultur av acceptans utan undantag.

Inkluderande läroplan

På Kingston, vi tror att i en global och mångsidig värld, våra examenkurser bör återspegla erfarenheterna från ett brett spektrum av människor, med olika bakgrunder och perspektiv.

Att skapa en inkluderande läroplan är en del av vår strävan att stänga examensgapet för studenter genom att göra våra kurser mer inkluderande och tillgängliga för alla, oavsett bakgrund.

Campus funktioner

Om du letar efter stadslivets liv utan liv och rörelse är vackra Kingston upon Thames platsen för dig. På tröskeln till huvudstaden är Kingston en av Londons säkraste stadsdelar och erbjuder stadens alla höjdpunkter på ett lummigt läge vid floden.

Universitetets fyra campus finns i och runt stadens centrum, med en gratis mellanplatsbuss som förbinder dem. Det är en livlig, studentvänlig plats vid Themsen, angränsande historiska Hampton Court Palace och två kungliga parker. Ännu bättre, hjärtat av huvudstaden ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Förutom att vara en fantastisk plats att göra ditt hem på, gör Kingstons utmärkta transportförbindelser det enkelt att pendla från längre bort också. Med två centrala tågstationer, ett nätverk av busslinjer och stora motorvägar i närheten, finns det så många sätt att nå Kingston från London och resten av landet. Och om du reser med flyg är både Gatwick och Heathrows internationella flygplatser lättillgängliga från Kingston med både väg och kollektivtrafik.

  Alumnstatistik

  Ranking

  Visste du?

  • Kingston University är rankat i Storbritanniens topp 60 i 2023 Guardian University Guide*
  • Topp i London för inredning
  • Topp i London och tvåa i Storbritannien för mode och textilier och mentalvård
  • Topp i London för barnsjuksköterska, grafisk design och barnmorska
  • Tvåa i London för arkitektur, rättsmedicin, allmän omvårdnad, media och filmvetenskap
  • Kingston School of Arts modeexamen bland de bästa i världen i Business of Fashion-listorna
  • Vi har 13 105 hem/europeiska studenter och 3 680 utländska studenter från mer än 140 länder
  • 95 % av våra akademiker är i arbete eller studerar ytterligare sex månader efter examen***
  • 70 % av universitetets forskningsinlämning bedömdes som världsledande eller internationellt utmärkt i REF 2022

  * Guardian League Table 2023

  *** HESA 2018/19

  Platser

  • Kingston upon Thames

   Penrhyn Road,55-59, KT1 2EE, Kingston upon Thames

  • Kingston upon Thames

   Kingston Hill, Surrey KT2 7LB, Kingston upon Thames

   • Kingston upon Thames

    Grange Road, KT1 2QJ, Kingston upon Thames

    • London

     Friars Avenue, SW15 3DW, London

     • Kingston upon Thames

      53–57 High Street, KT1 1LQ, Kingston upon Thames

      Frågor