Keystone logo
King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

King's College of the Netherlands

Introduktion

King's College of the Netherlands (KCN) som namnet antyder, är en liten utbildningsinstitution som drivs med målet att tillhandahålla kristen teologi samt samtida affärsutbildning genom undervisning och forskning. KCN: s strategiska avsikt är att utbilda och utrusta sina studenter med djup kunskap i kristen teologi. Dessutom lär den också dagens företagsteorier och deras praktiska tillämpning som är relevanta för att lösa de överväldigande affärsproblemen och också övervinna myllrande affärsutmaningar som företag möter dagligen.

Varför KCN?

Utbildning i vilken form (formell eller informell) den ges, är nyckeln till mänsklig utveckling. Följaktligen är utbildning en nödvändighet för människors övergripande utveckling. Bibeln säger uttryckligen i Hosea 4: 6 att mitt folk går under på grund av bristande kunskap. Med andra ord, utan kunskap, är mänsklig utveckling begränsad. Men drömmar om många människor som önskar och strävar efter att förvärva kunskap för självutveckling genom har inte realiserats i de flesta fall, på grund av de enorma ekonomiska kostnader som formell utbildning innebär. För att hjälpa till att lindra de enorma ekonomiska problemen som blir albatross för studenter efter avslutade respektive akademiska program har KCN valt att erbjuda akademiska program genom distansundervisning, onlineinlärning och klassrumsbaserade inställningar. Således använder KCN både konventionella och icke-konventionella metoder för att förmedla kunskap främst med hjälp och stöd av datorteknik.

KCN är av den uppfattningen att kombinationen av dessa olika utbildningsmetoder säkerställer och möjliggör flexibilitet och minimerar påtryckningar som många studenter stöter på i enlighet med ett valt studieområde. Erfarenheten har dessutom visat att många föredrar att arbeta på heltid och jobbar deltidsstudier och det är vad KCN står för. Därför är vi på KCN engagerade i en utbildning inom en flexibel och dynamisk miljö. KCN lockar studenter från alla länder i världen och människor från alla samhällsskikt. Vår personal och fakultet utbildas av några av de prestigefyllda seminarierna och teologiska högskolorna i USA. Bortsett från den kvalitetsteologiska utbildning som KCN -fakultetsmedlemmar har förvärvat har en betydande majoritet av dem fått praktiska erfarenheter som pastorer och kyrkoledare i sina valörer.

Affärsavdelningens fakultet består av föreläsare med högkvalitativa examina som också erhållits från några av de prestigefyllda universiteten i Europa och har också fått flera års undervisningskunskaper och erfarenheter från några av dessa universitet.

Brooke Cagle / Unsplash

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpg

Medlemskap och anslutning

KCN är medlem i Association of Christian Schools International (ACSI) och European Distance and E-learning Network (EDEN), ett dotterbolag till Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada och även medlem i British Academy of Management (BAM) .

King's College of the Netherlands (KCN) som namnet antyder, är en utbildningsinstitution som drivs med målet att erbjuda kristen teologi samt samtida affärsutbildning genom undervisning och forskning. KCN: s strategiska avsikt är att utbilda och utrusta sina studenter med djup kunskap i kristen teologi. Dessutom lär den också dagens företagsteorier och deras praktiska tillämpning som är relevanta för att lösa de överväldigande affärsproblemen och också övervinna myllrande affärsutmaningar som företag möter dagligen.

KCN's Vision Statement

Att tillhandahålla en högkvalitativ kristendomsteologiutbildning som är tillgänglig för alla människor i åldern som vill ha djup och intim kunskap om kristen teologi.

Enligt teologi har KCN följande kärnvärden:

 1. Att utbilda och utrusta kristna för ledarskap i sina respektive kyrkor med god teologisk kunskap och bibliska tolkningar.
 2. Att få kristna att förvärva färdigheter i kyrklig administration
 3. Att ge kyrkans ledare och kristna i allmänhet möjlighet att vara evangelisationsmotorer genom den kunskap som förvärvats.
 4. På affärsfronten ska KCN utbilda och förbereda företagsledare som är lämpliga för att identifiera affärsmöjligheter att utnyttja samt att ta kontroll över de utmaningar som kommer att inträffa i den oförutsägbara affärsmiljön.

När det gäller företagsutbildning lyfter KCN följande kärnvärden fram:

 1. KCN strävar efter att maximera utvecklingen av individuella företagskunskaper och insikt genom små klassstorlekar som främjar ett rikt och intimt förhållande mellan lärare och studenter.
 2. KCN värdesätter och värnar om ett holistiskt förhållningssätt till lärande där både teori och praktik drivs kraftfullt och därmed främjar aktivitet och vetenskap som är viktiga verktyg för att effektivt utveckla och positionera morgondagens företagsledare i affärsmiljön
 3. Tillhandahållande av tillgänglig och prisvärd affärsutbildning för alla människor, kulturer, åldrar, kön samt olika socioekonomiska bakgrunder. Respekt, tolerans och acceptans av och för alla är viktiga värden som främjar lärande.

KCN: s uppdragsbeskrivning

KCN är en lokal tertiär institution med globalt fokus som säkerställer högkvalitativa inlärningsaktiviteter som i slutändan formar och förbereder eleverna för framtida ledarskap inom deras valda område för akademisk strävan. Upptäck och utveckla dina talanger och färdigheter genom utbildning och för service till mänskligheten.

Handelshögskolan

Införandet av flexibilitet i KCN: s utbildningsprogram främjar akademisk djupgående och ökar också den intellektuella bredden som i slutändan ger individen tillräcklig kunskap. KCN -certifikatprogram kan göras på en kort period av 2 veckor till 6 månader beroende på kursens art och innehåll. Diplomprogram har vanligtvis en varaktighet av 9 månader till 1 år (cirka 2 terminer). Kandidatexamen tar upp till 3 år att genomföra. I sällsynta fall kan eleverna slutföra sina program på 4 år.

KCN erbjuder följande program inom Business

 • Certifikat sociala medier
 • Diplommarknadsföring
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS redovisning
 • BS Finance
 • BA Internationella relationer
 • BA Mediekommunikation

ACCA Accounts Professional Qualification

Vi erbjuder ACCA bokföringskurser. Att få en ACCA Accountancy -kvalifikation gör dig till en global revisor. För närvarande har ACCA 503 000 studenter i 179 länder i världen. Med andra ord är ACCA det mest erkända och trovärdiga professionella bokföringsprogrammet i världen.

De inledande kvalifikationerna för att genomföra ACCA -bokföringskurser;

 1. De utan erfarenhet och erforderliga kvalifikationer kan börja med grundkurserna (Förklaras närmare när du kontaktar vår administration)
 2. De med 3 GCE och 2 A -nivåer i 5 separata ämnen inklusive matematik och engelska eller motsvarande. Dessutom krävs 3 års arbetslivserfarenhet för att genomföra 13 tentamen (om inga undantag ges) som kan ta upp till 3 eller 4 år att genomföra.

Fördelar:

 1. Bli studentmedlem i ACCA
 2. Flexibilitet i att studera programmet
 3. Kvalificering är globalt erkänd
 4. ACCA UK är alltid redo att erbjuda support vid behov
 5. Endast betalning för tentamen registrerad

För mer information om ACCA Accountancy Qualification, kontakta KCN.

Klicka här för att ansöka:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Platser

 • The Hague

  Erasmusweg 8C, 2532 CP, , The Hague

Program

Institutionen erbjuder även:

Frågor