Keystone logo
Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering

Introduktion

OM ALEONAUTIKENS OCH ENGINEERINGENS KOLLEGE

College of Aeronautics and Engineering (CAE) är en av de elva högskolorna i Kent State University, med cirka 1000 studenter och nära tvåsiffrig tillväxt de senaste åren. Som en av sina snabbast växande högskolor har universitetet åtagit sig starkt stöd för att utöka sina program. Kent State har byggt en ny 55 000 kvadratmeter byggnad för college. Aeronautics and Technology Building (ATB) ligger vid 1400 Lefton Esplanade.

85387_pexels-photo-668137.jpeg

Högskolans historia

Teknologiprogrammen i Kent startade redan 1913 när rymden tilldelades på campus för "manuell träning" som en integrerad komponent för förberedelse av lärare vid Kent State Normal School. 1995 bildades den oberoende tekniska högskolan som en integrerad åtta campus akademisk enhet. Oberoende Tekniska Högskolan bestod av tre akademiska enheter, nämligen: Avdelningen för flygteknik, Avdelningen för tillämpad verksamhet och teknik, och avdelningen för tillämpad vetenskap och teknik. Under 2006 uppnådde Tekniska Högskolan College status och blev College of Technology. Under 2011 separerades alla teknikprogram i samband med regionala campus från Kent Campus och blev en del av det nybildade regionala högskolan. I juli 2012 ändrades Tekniska Högskolans namn till Högskolan för tillämpad teknik, hållbarhet och teknik för att återspegla skolans förändrade uppdrag mot utvecklingen av nya tillämpade teknik- och hållbarhetsprogram. I juli 2017 valdes namnet College of Aeronautics and Engineering.

85374_pexels-photo-1438072.jpeg

Uppdragsbeskrivning

Att omfamna en unik synergi med flygteknik, teknik och teknik, positivt förändra banan i det regionala, nationella och globala samhället genom att: tillhandahålla en dynamisk pedagogisk erfarenhet som främjar erfarenhetslärande; Odla innovativ forskning som förvandlar idéer till verklighet; och producera framåtriktad personal som är dedikerade till att övervinna gränser och förbättra livet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Kent

    Aeronautics and Technology Building (ATB), 1400 Lefton Esplanade, 44242, Kent

Frågor