Keystone logo
Kendall College BA i Hospitality Management (möten och evenemang Management)
Kendall College

BA i Hospitality Management (möten och evenemang Management)

0 Years

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

BA i Hospitality Management (möten och evenemang Management)

&nbsp

Har du föreställt alltid själv iscensätta händelser, från fantastiska välgörenhet galor till storsäljande musikfestivaler och intim, protokoll-drivna mottagningar?

Det Chicagoland området är en perfekt plats att driva denna studier. Chicago är hem till McCormick Place, Nordamerika 's största mässa och evenemang utrymme. Och som företagsevenemang planering är en tillväxtbransch, är det viktigt att notera att hundratals framstående företag och organisationer också har sitt huvudkontor i området.

I hjärtat av varje händelse eller möte, det finns en chef eller planerare som kan ansöka öga för detaljer till varje element. Denna koncentration kommer att hjälpa dig odla denna förmåga, samt utveckla ledarskap och samarbetsförmåga är avgörande för framgång.

Dessutom kan du 'll studera kurser som fokuserar på hur marknaden speciella evenemang, göra smarta säljare och beslut kontrakt, och ett nära samarbete med kunderna för att uppfylla deras specifika behov.

Vår kurser fokuserar direkt på de särskilda logistiska krav mässor, förenings-och företagsmöten, galor och insamlingar, och fester milstolpe.

Kurs Provtagning:

 • Hantering av försäljning och marknadsföring - anser att de teorier och metoder för försäljning, kampanjer, PR och reklam. Ger en översikt över konsumenternas beteende och hur egenskaper och kedjor effektivt använda PR medier. Diskuterar säljavdelning organisation, säljteknik och kontohantering samt förhandling och hantering av grupp-och restaurangbranschen kontrakt.
 • Speciella evenemang och event marketing - Fokuserar på att hantera särskilda händelser korrekt och hur man använder händelser som ett verktyg för marknadsföring för att främja ett företag eller orsak - konserter, sportevenemang, gata mässor etc.
 • Konventioner och stora möten - Fokuserar på att anordna stora möten och gränssnittet mellan mötesplanerare, utställare / arrangörer, avdelningar staden och tjänsteleverantörer runt om i staden. Eleverna lär sig att planera, organisera och genomföra ett stort möte eller en aktivitet associerad med en konvention.
 • Hållbar turism - Innebär de strukturer och ekonomi i modern turism. Betonar ekoturism och hållbar utveckling. Använder Chicago turism myndigheter, hantera realistiska projekt är avgörande för planering och utveckling av en destination.
 • Introduktion till Design - Innebär grundläggande konstruktionsprinciper genom linsen av inredning. Inkluderar historiska såväl som aktuella trender design.
 • Den globala ekonomin - Täcker traditionella makroekonomi ämnen i ett internationellt sammanhang. Ämnen inkluderar nationalinkomsten redovisning, inflation, arbetslöshet, finanspolitiken, pengar, banksystemet och penningpolitiken. Makroekonomisk ömsesidigt beroende mellan nationerna och dess konsekvenser för politiken, är den globala handeln och internationella enheter undersöks, liksom ekonomi socialt ansvar.
 • Juridiska frågor i Hospitality Management - beskriver rättigheter och skyldigheter hotell, mat och dryck operatörer, gäster och anställda. Inkluderar skapa, genomföra och genomdriva efterlevnad förfaranden för att upprätthålla lagen och minska riskerna.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Kandidatexamen i Creative Business, Media Management
  • Leeuwarden, Nederländerna
 • BA Media Management och Digital Marketing
  • Cologne, Tyskland
  • Berlin, Tyskland
  • + 6 Mer
 • BA (Hons) Film- och medievetenskap
  • Lincoln, Storbritannien