Keystone logo
Kean University College of Education

Kean University College of Education

Kean University College of Education

Introduktion

Kean University grundades 1855 och var den första offentliga eftergymnasiala institutionen i New Jersey. Med en rik historia av spetskompetens och innovation inom högre utbildning är Kean ett levande och mångsidigt universitet i världsklass som erbjuder mer än 50 grundutbildningar och mer än 60 alternativ för forskarutbildning, inklusive sex doktorandprogram inom olika discipliner.

Från sina rötter som lärarhögskola, Kean University i Union, New Jersey har vuxit till en omfattande, global institution för högre utbildning som serverar en mångsidig inskrivning av mer än 16 000 studenter. Keans uppdrag är att erbjuda en prisvärd, tillgänglig och utbildning i världsklass som förbereder eleverna att tänka och svara kritiskt och kreativt i en snabbt föränderlig värld.

Universitetet fortsätter sitt arv som en topptillverkare av lärare i New Jersey och är ett växande utbildningsnav inom affärsverksamhet, hälsovård och teknik. Dess sex grundskolor - College of Business and Public Management; College of Education; College of Liberal Arts; College of Natural, Applied and Health Sciences; Michael Graves College; och New Jersey Center for Science, Technology and Mathematics - erbjuder mer än 50 grundutbildningar över ett komplett utbud av akademiska ämnen. Nathan Weiss Graduate College erbjuder sex doktorsexamen och mer än 60 alternativ för forskarutbildning som leder till magisterexamen, yrkesexamen eller certifieringar.

Platser

  • Jersey City

    1000 Morris Avenue Union, New Jersey 07083, , Jersey City

    Frågor