Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Introduktion

Kean University är ett ackrediterat State University, i Union County i New Jersey. Universitetet ligger bara några miles från New York i hjärtat av New Jerseys bioteknik-och läkemedelsindustrin. Kean är ett storstadsområde, omfattande, interaktiva universitet som ger utbildning i världsklass. Det är ett campus tillägnad strävan efter excellens i högre utbildning. Universitetet stöder en elevcentrerad inlärningsmiljö som ger näring åt utvecklingen av hela studenten för givande karriärer, livslångt lärande och meningsfullt liv i ett globalt samhälle. Det har ett engagemang för excellens och rättvisa i registrering, undervisning och administration. På campus är mycket skiftande och välkomnar internationella studenter med olika kulturella bakgrunder. Kean har en särskild avdelning, International Student Services, tillägnad hjälpa internationella studenter med alla deras behov. &nbsp Det finns ungefär 7.600 heltid och 2.400 deltid grundutbildningen och 3.060 forskarstuderande vid de fem grund-och forskarutbildning ett college. Skolan är i första hand en pendlare campus med 900 studenter som bor på campus. Det är en stor, allmän humaniora skolan, känd för sina utbildningsprogram och examen mest lärarna i delstaten New Jersey. The Graduate College hus 26 program masterexamen, två professionella diplom, två program doktorsexamen och fyrtiofem program alternativ. Vår ämnesområden varierar från MBA till bokföring och från bioteknik till psykologi. Vår fakultet är att erbjuda våra doktorander med en utmärkt och användbar yrkesutbildning. Kean University har en banbrytande MBA-program med omfattande Global Experience komponent. Det ger grundläggande kunskaper i viktiga affärer discipliner, avancerade kunskaper i Global Management frågor. Denna unika MBA svar på omvandlingen av många företag i globala företag och förbereder chefer för att lyckas i en global miljö. &nbsp Kean campus ligger mycket nära det finansiella navet i världen, Wall Street på Manhattan i New York. Studenter dra nytta av på universitetsområdet tågstationen för att resa och njuta av det livfulla och olika livsstil i New York City. Den forskarstuderande rådet Kean University är att betjäna behoven hos doktorander. Uppdraget för organisationen är att ge en röst för studenter inom universitetet. GPSC ger kulturella, sociala och ledarskap erfarenheter till den akademiska världen. Deras tjänster inkluderar men är inte begränsade till workshops, utskottsmöten, projekt service och både fritids-och utbildningsprogram. Rådet är att utveckla ett starkt ledarskap i samarbete med personlig utveckling och enastående utbildning. Kean studenter från olika kulturella bakgrunder bedriva akademiska mål med ömsesidig respekt och en gemensam anda.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • New York

    Kean University Nathan Weiss Graduate College Office of Graduate Admissions 1000 Morris Avenue Union, NJ, 07083

    Frågor