Keystone logo
Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University

Introduktion

Om universitetet

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov (IEML) grundades 1994 och är nu den största privata högskolan i Republiken Tatarstan och hela Volga-regionen. Dess grundare, Dr. Vitaliy Timiryasov, en av alumnerna i Kazan och Moskva universitet, lade de bästa traditionerna för klassisk universitetsutbildning i grunden för en ny skola.

Universitetet är bland 100 bästa ryska högre utbildningsinstitutioner och 5 bästa bästa privata universitet i Ryssland. Den har den officiella guldkvaliteten "europeisk kvalitet" för genomförande av kvalitetsstyrningssystemet (ISO 9001: 2008).

Sedan 2010 blir universitetslärare årligen vinnare av tävlingarna: "Bästa innovationsföreläsning" och "Bästa universitetslärare".

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov (IEML) var den första utbildningsinstitutionen i Republiken Tatarstan som har skapat ett integrerat kommunikationsnätverk mellan institutioner och avdelningar. Detta nätverk är byggt på Cisco Systems utrustning och utrustning för videokonferenser "Tandberg". Dess kombination med fiberoptiska nätverk och universitetets egen innovativa mjukvaruutveckling "Idis Education" tillåts optimera förvaltningen av pedagogiska processer vid universitetet och överföra den till en helt ny nivå.

Kazan Innovative University uppkallat efter VG Timiryasov (IEML) är den ledande högskolan i den vetenskapliga och pedagogiska klustret i handel, gästfrihet och tjänster i Republiken Tatarstan.

Uppdrag

  • Möta individers, samhällets och statens behov för att få kunskap på grundval av fortbildning som uppfyller moderna krav på innovativ utveckling och modernisering av utbildning och vetenskap.
  • Utbilda kompetenta och konkurrenskraftiga proffs av ny formgivning som kan utveckla vetenskap, affärer, att fatta effektiva beslut och bedriva specifik forskning som överensstämmer med nationell ståndpunkt och fördel.
  • Skapa nödvändiga förutsättningar för genomförande och effektiv användning av innovativ pedagogisk teknik och vetenskapliga resultat.
  • Utbilda professionellt kompetenta, socialt aktiva och socialt ansvariga personer.

Platser

  • Kazan

    г. Казань, ул. Московская, 42, , Kazan

Frågor