Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Introduktion

Välkommen till Karelia University Of Applied Sciences

Vägen till en stor framtid är kantad av kompetens och expertis. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia UAS) är stolta över att vara en del av denna utveckling genom att utbilda skickliga yrkesmän. Karelia UAS är en tvärvetenskaplig, vitt ansluten, internationell och innovativ organisation som erbjuder utbildning som leder till kandidat- och masterexamen. Karelia UAS är verksamt inom sju studieområden och erbjuder 22 program, varav fem är studier på masternivå. Studieområdena är hälso- och sjukvård och samhällskunskap, företagsekonomi, ingenjörsvetenskap, skogsbruk, media och besöksnäring. Karelia UAS är verksamt på två campus i närheten av Joensuus centrum i östligaste Finland.

Karelia UAS är en betydelsefull och välkänd operatör inom utbildning och spelar en nyckelroll i regional utveckling och forskning, utveckling och innovation (RDI). Karelia UAS verkar aktivt i olika nationella och internationella nätverk. Internationella partnernätverk inkluderar många asiatiska, afrikanska, europeiska och nord- och sydamerikanska länder. Kina är ett av de viktigaste partnerländerna där utbildningssamarbetet utvecklas aktivt och systematiskt i samarbete med partnerna.

Vi erbjuder utmärkta förutsättningar för internationellt orienterade studenter som strävar efter att vara framtidens experter. I Karelia University Of Applied Sciences arbetar alla studenter nära med lokala företag och med andra utbildningsinstitutioner om spännande forsknings- och utvecklingsprojekt. Varje student bygger en solid grund i sitt fält under hela studierna. Läroplanen är anpassad efter varje elevs egna preferenser och behov och kompletteras genom nära kontakt med blivande arbetsgivare. En examen från Karelia University Of Applied Sciences examen ger de yrkeskunskaper som behövs för en givande framtid.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Vår ljusa värld

 • Studenter: 3867
 • Personal: 303
 • Tilldelade grader: 742
 • Studentnöjdhet: 81%

Våra Bright Worlds internationella studenter

 • Internationella examensstudenter:
 • Utbytesstudenter / år: 150 utgående, 120 inkommande

Campus i Karelen UAS

Campusen vid Karelia University of Applied Science finns på två platser i Joensuu. Campuserna är inlärnings- och utvecklingsmiljöer med flera fält som möjliggör studiemöjligheter över gränserna för olika utbildningsprogram.

På Wärtsilä Campus arbetar internationella studenter, företagsekonomi, turism, skogsbruk och teknik mot sin professionella framtid. På Tikkarinne Campus bygger sjukskötersk-, sjukgymnastik-, socialtjänst-, social- och hälsovårdstudenter sina karriärer. Tikkarinne ligger nära stadssjukhuset i Niinivaara.

Campusen ligger nära varandra och lätt att nå med promenad eller cykel. På våra campus kommer du att njuta av en avslappnad och varm lärmiljö och vara en del av vår stödjande gemenskap. Du kan enkelt ta dig till våra campus från alla delar av staden med cykel och buss.

Våra campus är moderna; trådlöst internet samt grupparbete och datoranläggningar gör att du kan studera effektivt. Våra campusanläggningar erbjuder mångsidiga platser för oberoende studier. Våra studenters säkerhet är också vår prioritet: Säkerhetssystemet fungerar dygnet runt och är tillräckligt flexibelt för att studenter ska kunna arbeta på campus så sent som 21.00 på kvällen.

Biblioteket är beläget i Tikkarinne Campus med ett datalaboratorium, ett tyst arbetsrum, skrivbord och grupparbetsrum. Bibliotekets samlingar består av böcker, avhandlingar, tidningar och tidskrifter, både tryckta och elektroniska. Våra bibliotekarier hjälper studenter att göra sökningar och lån.

Campusrestaurangerna ger dig varm och prisvärd frukost, lunch och snacks till låga studentpriser.

Studenthälsovård är alltid tillgänglig för grundläggande hälsoproblem med moderna faciliteter och helhjärtad vård från våra sjuksköterskor.

Du kommer att få ett parkeringstillstånd den första studiedagen från campusvaktmästaren.

Platser

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Frågor