Keystone logo
JMC Academy

JMC Academy

JMC Academy

Introduktion

JMC Academy är en specialiserad utbildningsinstitution för kreativa industrier med campus i Sydney, Melbourne och Brisbane. Det grundades för 40 år sedan och var Australiens första privata högskola som kvalificerade sig för ackreditering inom Audio Engineering, Digital Television och Digital Multimedia.

Vår kreativa gemenskap består av studenter som studerar musik, ljudteknik, film, underhållningsföretag, visuell kommunikation, animation, speldesign och skådespeleri. Studenter drar nytta av möjligheter till samarbete och nätverk mellan discipliner, vilket ytterligare förbereder dem för en lång och tillfredsställande karriär inom de kreativa industrierna.

Våra alumner lever ut sina passioner genom kreativa karriärer runt om i världen, och bevisar att det är möjligt att göra karriär av att göra det du älskar. Vi inbjuder dig att komma och utforska hur en kreativ karriär kan se ut för dig.

Varför studera på JMC Academy

På JMC Academy är vi fokuserade på att ge studenter möjligheter att skapa, ansluta och utveckla sitt hantverk i en stödjande gemenskap. Vi håller våra klassstorlekar små så att vi kan lära känna varje elevs ambitioner, styrkor, svagheter och kreativa röst. Vårt lilla kursutbud av specialiserade kreativa branscher innebär att vi regelbundet kan uppdatera och förfina våra kurser och teknik för att vara framtidsfokuserade och relevanta för branschens utveckling. Vårt internationella nätverk av likasinnade institutioner säkerställer att vi kan jämföra våra program mot internationella standarder, vilket säkerställer att våra studenter kan komma in i arbetskraften med självförtroende vart än i världen de går.

Campus funktioner

Sydney: JMC Academy Sydney campus är en toppmodern anläggning belägen i Ultimo, centrala Sydney. Det ligger tio minuters promenad från centralstationen (Sydneys centralstation) och kan lätt nås med buss och spårväg. Chinatown, de spanska kvarteren, Darling Quarter och Paddy's Markets ligger alla inom bekvämt gångavstånd. JMC Academy Sydney campus ligger nära Sydneys underhållnings- och utställningscenter och inom bekvämt räckhåll från Darling Harbour.

Melbourne: JMC Academy campus i Melbourne ligger i södra Melbourne, bara en kort spårvagnsresa från tågstationerna Southern Cross och Flinders Street. JMC Academy ligger i ett historiskt distrikt i Melbourne. Inuti några av South Melbournes charmiga kulturarvsbyggnader finns musikstudior, skivbolagsbolag och produktionshus för animation, film och tv. Campus ligger inom tio minuter från Melbournes konstområde, som är hem för stora australiensiska konstföretag och arenor.

Brisbane: JMC Academy nya, specialbyggda Brisbane-campus ligger i South Brisbane, bara en kort promenad från South Brisbanes tågstation. South Brisbane är erkänt som både konsthuvudstad och utbildningscentrum i Queensland, en delstat som lockar studenter från hela världen som tycker om den avslappnade livsstilen och det varma vädret. JMC Academy South Brisbane campus ligger bara några minuter från Queenslands Gallery of Modern Art, Museum och Performing Arts Centre.

  Platser

  • South Melbourne

   208 Park Street, South Melbourne, Australia, 3205, South Melbourne

   • South Brisbane

    75 Grey Street, South Brisbane QLD, Australia, 4101, South Brisbane

    • Ultimo

     561 Harris Street, Ultimo, NSW, Australia, 2007, Ultimo

     • Sydney

      561 Harris Street, 2010, Sydney

     • Brisbane

      75 Grey Street, , Brisbane

     • 316

      208 Park Street, 3205, 316

     Frågor