Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Introduktion

EAN Det är ett universitet som har för avsikt att bilda en utbildnings community där du analysera, diskutera, reflektera och producera kunskap om Management Sciences, med särskild uppmärksamhet på kulturella och sociala betydelsen av utbildnings processer och tjänster som överförs till samhället.

Dess uppgift är att utbilda yrkesverksamma entreprenörer behöriga att leda projekt i föränderliga och globala sammanhang, med hjälp av ett system som bygger på socialt ansvar och produktion av kunskap som bidrar till social och ekonomisk utveckling förvaltning.

De är handlingsprinciper:

Humanistisk utbildning. Betydelsen av det sociala sammanhang i utbildnings förslaget. Plural deltagande i byggandet av ett projekt av kvalitet, innovation och integration. Svaret på samhällets krav och marknaden.

De är deras prioritetsvärden:

älskar beställa vittne Senior ande uthållighet solidaritet excellens

Deras vision är att vara en institution ledande inom utbildning av professionella entreprenörer, i samarbete med den produktiva sektorn och generera innovativa kunskaper som är relevanta för den ekonomiska och sociala utvecklingen.

inträde

Tävlingarna som dikterar Graduate Institute of Business School Argentina startar två gånger om året: April och Augusti. den Vakanserna är begränsade och de beviljas i strikt ordning för registrering.

Times kurser erbjuds på grundval av kvoter och av den anledningen är de val minskas i den utsträckning som de är klara.

Reservationer för registrering kan göras upp till ett år innan karriären valt.

dokumentation som krävs

kopior DNI 2 bilder 4 färg x 4 Legaliserad kopia av certifikatet för studier. Fysiskt lämplig.

Om du är nära våra platser, kan du närmar institutionen och autentisera dokument uppvisas i original och kopia vår Student Services Center. Om du bor på landsbygden, kan du maila kopior legaliseras innan en notarius publicus.

Ytterligare behörighet

En intervju med en läroanstalt rådgivare Delta i Dag Freshmen med de akademiska myndigheterna i Carrera.

arbetskraft web

Ett av målen är att underlätta IUEAN sina elever insättningen i den professionella världen. För detta ändamål har det en plattform som kallas Web Laboral presentera nya jobberbjudanden varje vecka. Eleverna kan ladda upp ditt CV och ansöka om olika sökningar som sträcker sig från juniorer till chefsbefattningar. Å andra sidan, för dem som tar sina första steg på arbetsmarknaden IUEAN har ett praktikprogram där eleverna kan få de första verktygen i ditt intresseområde och i slutet, utvärderas av företaget för att observera deras utveckling i inlägget.

Platser

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Program

Frågor