Keystone logo
ITM Paris

ITM Paris

ITM Paris

Introduktion

I mer än 30 år har ITM Paris varit den riktiga makeupskolan för film-, audiovisuella, mode-, underhållnings-, reklam- och skönhetsproffs.

Undervisningen är tvärvetenskaplig. Den integrerar områden relaterade till smink som frisör, styling, hårstycken etc. Detta gör det möjligt för eleverna att förstå de yrken som de kommer att behöva samarbeta med, förstå begränsningarna och kraven och överväga i sitt eget arbete.

Undervisning i engelska, särskilt sminkindustrins ordförråd, underlättar elevernas integration i multikulturella team under internationella filmproduktioner eller modevisningar.

Seminarier om manusläsning och analys gör det möjligt för studenter att utveckla sin förmåga att förutse och förbereda sig för en shoot.

Vårt mål är att förmedla vår värdefulla sminkupplevelse. Det är därför som specialiserade sminklektioner ges av talare vars huvudsakliga aktivitet är att utöva en professionell makeupartists yrke.

Mer än trettio professionella talare ingriper varje år. Tillsammans med teknikerna hjälper de människor att upptäcka och öva, de vittnar om de kvaliteter som är nödvändiga för att göra detta jobb bra.

Flertalet synpunkter och metoder garanterar förvärv av elevers stora anpassningsförmåga till mångfalden av produktionsteam. De är och är de senaste nyheterna i yrket. ITM Paris teamet håller regelbundet uppdateringar om innovationer, särskilt tekniska, som påverkar den professionella sminkbranschen och anpassar sin undervisning därefter.

Platser

  • Paris

    9, rue des Arènes 75005 Paris, 75005, Paris

    Frågor