Mat vetenskap
Ishikawa Prefectural University
Nyckelinformation
Campus läge
Nonoichi, Japan
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Apr 2024
Introduktion
Ämnet livsmedelsvetenskap är det vardagliga objektet "mat". Livsmedelsindustrin lockar alltmer uppmärksamhet för livsmedelssäkerhet och andra frågor, så vårt mål är att vårda individer som kan vara aktiva inom denna bransch.
För detta ändamål, med hjälp av den senaste tekniken som bioteknik, utvecklas utvecklingen inom livsmedelsbearbetning, lagring och distributionsteknik. Dessutom får eleverna förståelse för matens säkerhet och funktionalitet och ägnar sig åt lärande och forskning relaterat till underhåll och främjande av hälsa genom mat och system som tillhandahåller säker och riklig mat.
För att få kunskap och lära sig om tekniken relaterad till "mat", som involverar olika aspekter som tillverkning, bearbetning och distributionsteknik och metoder från molekylär nivå samt närings- och hygienproblem, deltar studenter i föreläsningar och experiment, förutom utbildning på produktionsanläggningar och livsmedelsrelaterade företag.