Keystone logo
ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

ISB International School Of Business Dublin

Introduktion

Internationell utbildning är nu normen som världen blir mer och mer en global by. Vi på ISB brinner erbjuda våra internationella studenter en utmanande, meningsfull och relevant pedagogisk erfarenhet i Dublin. Som ISB är ett statligt erkänd institution du kan vara säker på utmärkta akademiska normer.

Våra program är utformade för att ge dig de kunskaper, färdigheter och kompetens som kommer att förbättra din professionella karriär. Vi strävar efter att ge sammanhang och material som hjälper dig att utvecklas som individ i en mångkulturell miljö.

Studenter från USA och Europa träffas varje termin vid ISB att dela denna erfarenhet. Vår stad centrum anläggningar kommer att se till att du är i hjärtat av en pulserande och kosmopolitiska stad. Vår erfarna och högt kvalificerade personalen och föreläsare är angelägna om att se till att din tid i Irland kommer att vara både givande och utmanande.

ISB Dublin är en privat handelshögskola som har specialiserat sig på termin utomlands program för internationella studenter. Vi är ackrediterade av kvalitet och kvalifikationer Irland (QQI - tidigare HETAC). Vi etablerades 2009 och har idag cirka 135 studenter per termin. Vi har en deltid fakultet 17 lärare. Vi samarbetar med våra partnerinstitutioner i frankrike, Tyskland, SPANIEN, Ryssland, Danmark, Österrike, Portugal och lettland.

Vi är också Dublin centrum för CEA (kulturella upplevelser utomlands), en amerikansk studie utomlands organisation baserad i Phoenix, Arizona. Våra amerikanska program är ackrediterade av University of New Haven, Connecticut. Vi är också medlem i EAIE (European Association of Institutes of Education), Businet (ett nätverk av internationella handelshögskolor) och Forum om utbildning (USA-baserade studier utomlands organisation).

Platser

  • Dublin

    International School of Business, Wicklow House, 84-88 South Great Georges Street, , Dublin

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor