Keystone logo
Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Introduktion

INTERNATIONELL ERKÄNNANDE

Institut Paul Bocuse är medlem i den internationella eliten när det gäller att ge instruktioner inom området Hospitality Management and Culinary Arts.

Inspirerad av sina två visionära medstifter och deras extraordinära karriär - Paul Bocuse, internationell stjärna av kulinariska konster, och kocken av seklet med 3 Michelin-stjärnor i 50 år och Gérard Pélisson, medgrundare av Accor-gruppen, epitomen av ledarskaps- och entreprenörsframgång - Institutet har en unik prestige i Frankrike och runt om i världen.

Vårt mål: att vidarebefordra sin passion och sin innovativa, samtida vision till dig, en som vår fakultet har lyckats anpassa sig till förändringar i hur vår bransch fungerar, för att träna var och en av er så att du kan möta utmaningarna i morgon.

Kunskapens lärande

 • 140 högkvalificerade och multidisciplinära permanenta professorer och professionella kommer att vidarebefordra dig sin internationella ledarskaps erfarenhet av alla områden inom hotell- och restaurangbranschen. 40 av dem har doktorsexamen eller annan doktorsexamen.
 • Vår kulinariska utbildning bygger på att dela erfarenheterna och kompetensen hos mer än 20 experter, professionella, permanenta kockar, bland annat ett team av Meilleurs Ouvriers de France.
 • Mer än 150 experter från hela världen är isingen på kakan från vårt fantastiska undervisningsteam. Du kan skörda frukterna av sina otroliga erfarenheter för att avslöja din egen stil.

Ta kontroll över ditt liv

Vi är internationellt kända för att sätta människor i centrum för vårt tillvägagångssätt för utbildning. Vi strävar efter att känna igen och ta fram talang genom ett unikt tillvägagångssätt som hjälper varje enskild person att prata och avslöja alla aspekter av hans eller hennes personlighet.

Med oss ​​kan du anpassa din inlärning genom att välja alternativ som ska stärka dina färdigheter enligt dina kvalifikationer och dina önskemål, både professionella och personliga.

EMBRACE FRAMTIDEN

Våra program, från kandidatexamen till doktorsavhandlingar, bygger på internationella akademiska modeller, vilket ger dig universitet och professionellt erkännande runt om i världen.

Institut Paul Bocuse är den enda europeiska träningsgruppen som specialiserat sig på gästbranschen som har ett forskningscenter på sin campus.

En innovationskälla som låter ut i framtiden, stärker denna forskning ständigt innehållet i våra program och ser till att vi står i framkant av utbildningen.

Kärnan i vårt utbildningssystem har våra metoder och metoder alltid varit dynamiska och kreativa, inklusive:

 • Inter-university fallstudier
 • SPOCS
 • Allvarliga spel
 • Lärande genom lek
 • Vänd klassrum
 • Business inkubatorer

Vi uppmuntrar till lärande genom erfarenhet, och erbjuder dig några mycket specifika färdigheter för att kunna öppna ditt sinne i kombination med en hög praktisk kompetens.

Teori växlar med praktiskt lärande: Du kommer att delta i ett flertal samarbetsprojekt i samarbete med våra partnerföretag. Detta tillvägagångssätt för lärande hjälper dig att konsolidera vad du vet, ger det mening, utvecklar din entreprenörsanda, ditt ledarskap och din förmåga att uttrycka dig offentligt.

Studenter på Institut Paul Bocuse delta i större evenemang som SIRHA, för att komma fram till nya koncept som inspirerar hela yrket.

SKAPA NYA MÖJLIGHETER FÖR DIN FRAMTID

Vi är det första högskolan tillägnad gästfrihet och kulinarisk konst med ett utvecklingscenter. Det består av experter från gästfrihetsbranschen och personalresurser som hjälper till att kombinera de olika stadierna i din karriärplan.

Under din induktionsvecka kommer du att slutföra en kompetensbedömning och ett personlighetsprov för att skapa din personliga och professionella profil, så att du kan bestämma hur du vill utvecklas för att hjälpa din framtida integrering på arbetsplatsen.

INSTRUKTION I STEG MED EN OMSÄTTLIG FÖRÄNDRING AV VÄRLDEN

Din förmåga att tänka på framtiden, att vara proaktiv i en värld som ständigt förändras, kommer att hjälpa dig att bredda de tekniska och ledande färdigheter som du hämtar under din utbildning.

Vi är här för att hjälpa dig under hela ditt liv och se till att du hittar rätt väg för dig i befintliga eller framtida områden inom hotell- och restaurangbranschen.

Platser

 • Écully

  Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully, , Écully

Frågor