Keystone logo
Independent College

Independent College

Independent College

Ett speciellt lanseringserbjudande!!

Som ett speciellt lanseringserbjudande drar vi 400€ av alla våra ansökaravgifter för vårt första intag i februari 2023.

Campus funktioner

Vårt läge

Independent Colleges huvudcampus ligger på The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. The Steelworks är en imponerande byggnad på fem våningar med 40 klassrum och atrium från golv till tak, restaurang på taket och utomhusterrass, bibliotek, datorfaciliteter med utsikt över privat anlagd utveckling och fantastisk utsikt över staden.

Steelworks-komplexet ligger i stadens centrum mellan Talbot St och Amiens St i IFSC-området. Campus ligger cirka 600 meter från det största shoppingområdet Henry St & O'Connell St och är utmärkt betjänad för transporter med enkel tillgång till tåg, Luas spårvagnslinje och stads- och regionala bussterminaler.

Bor här

Dublin har ett brett utbud av lägenheter, sängplatser, logi, pensionat och vandrarhem där studenter bor varje år. Det finns så mycket att göra och se med tusentals traditionella och moderna pubar, restauranger och klubbar. Staden har mer än sin beskärda del av museer, gallerier och historiska byggnader också.

sporter

Croke Park ligger strax norr om floden och hem för Irlands nationella sporter hurling och gaelisk fotboll. Med en kapacitet på 82 300 är det den tredje största arenan i Europa. Rugby spelas i den fantastiska nya Aviva Stadium på Southside medan det finns hundratals fotboll, rugby, gaelisk fotboll, hurling, tennis, simning och andra klubbar över hela staden.

Konsten

Dublin har en världsberömd litteraturhistoria och har producerat många framstående litterära personer, inklusive Nobelpristagarna William Butler Yeats, George Bernard Shaw och Samuel Beckett. Andra inflytelserika författare och dramatiker inkluderar Oscar Wilde, Jonathan Swift och Bram Stoker. I juli 2010 utsågs Dublin till UNESCO City of Literature, Edinburgh, Melbourne och Iowa City med den permanenta titeln. Det finns flera teatrar i stadens centrum och de mest kända inkluderar Gaiety, Abbey, Olympia, Gate och Grand Canal.

Underhållning

Dublin har ett spännande nattliv och sägs vara en av Europas mest ungdomliga städer, med en uppskattning av att 50 % av medborgarna är yngre än 25. Det finns många pubar över hela stadskärnan, med området runt St. Stephen's green och Grafton Street, särskilt Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street och Leeson Street, med de mest populära nattklubbarna och pubarna. Det mest kända området för nattliv är Temple Bar, söder om floden Liffey. Livemusik spelas populärt på gator och på arenor i hela Dublin i allmänhet.

Studentservice

Independent College DublinDen positiva, energirika miljön, djupt engagerade lärare och personal och ett starkt nätverk av stödsystem gör det till den perfekta platsen för dig att hitta din nisch – akademiskt, socialt och professionellt.

Akademisk introduktion

Att gå på college för första gången kan vara en spännande möjlighet. Men många tycker också att möjligheten att flytta från den andra nivån till en institution på tredje nivå kan vara en skrämmande upplevelse. På Independent College Dublin vill vi se till att denna övergång är så smärtfri som möjligt. Av denna anledning organiserar vi studentintroduktion innan varje grundutbildning påbörjas. Detta ger alla studenter möjlighet att träffa högskolans dekanus, deras fakultetschef, Learner Experience & Careers Manager och deras medstudenter.

Akademiskt stöd

Varje akademiskt program har en engagerad personal som hanterar alla akademiska frågor som studenter kan stöta på. Den fakultetsadministrativa personalen har öppet kontor från 9.30 till 17.00 måndag till fredag.

Karriärsråd

Independent College Dublin är medveten om de ständigt ökande utmaningar som eleverna står inför. Ett bra CV är viktigt när du söker jobb. Det är också mycket viktigt att förbereda sig för intervjuer. Vår Learner Experience & Careers Manager hjälper sistaårsstudenter att skriva sitt CV och erbjuder vägledning och råd när de förbereder sig för din intervju.

Datortjänster

Tillgång till tjänster som Moodle, onlineresurser och tidskrifter, trådlöst internet och onlinelagring tillhandahålls gratis för alla registrerade studenter.

Student- och campusliv

Oavsett om du letar efter sport och fitness, studentorganisationer, lokalt nattliv eller studentaktiviteter, erbjuder Independent College Dublin dig fantastiska resurser och tillgång till de bästa faciliteterna. Independent College Dublin s läge i centrum har en mängd bekvämligheter utanför dörren.

Studentrabatter

Använd ditt Independent College Dublin studentkort för att ta del av dessa exklusiva rabatter:

 • Energie Fitness, Clarendon Street
 • Tower Records – 10 %
 • Hughes & Hughes Books- 10 %
 • The Farm, Dawson Street - 10 %
 • KC Peaches, Nassau Street – 10 % och bonuskortssystem
 • Cafe Sol, Dawson Street- 15 % och bonuskortssystem
 • Hickey's Pharmacy- 15% rabatt på recept och 10% rabatt på andra varor
 • Doctor, Suffolk Street - 10 € rabatt på konsultationsavgiften

Studenternas välfärd

Vi erbjuder råd och stöd till alla studenter på högskolan. Oavsett om det handlar om tentamen, inlämningsuppgifter, boende eller ekonomi finns Studenttjänsten tillgänglig för att hjälpa dig med dina funderingar. Men om du behöver ytterligare hjälp och vill prata med College Counsellor kommer du att få en remiss.

Denna tjänst är gratis och helt konfidentiell.

Internationella studenttjänster

Specifika tjänster är tillgängliga för internationella studenter innan de reser till Irland och, efter inresan, för att hjälpa till med deras övergång till Irland.

  Platser

  • Dublin

   The Steelworks, Foley Street, D01 X997, Dublin

   Frågor