Keystone logo
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Introduktion

Lancaster-gruppen av institutioner

IIFA-Lancaster är en enhet av LANCASTER-gruppen av institutioner som grundades 1991 med mottos av tro, engagemang

Learning Centers of LANCASTER-gruppen av institutioner

  • Kalabharathi folkskola, Mysore.

  • Kalabharathi B.Ed College, Mysore.

  • Kalabharathi högskola, Mysore.

  • LANCASTER Institute of Hotel Management, Bangalore.

  • IIFA Lancaster Institute for Interior Design, Modedesign och Animation, Bangalore.

IIFA ligger i hjärtat av Silicon Valley i Indien-Bangalore, och i Heritage City-Mysore. Institutionen är en av de bästa design- och animationsinstitutionerna i Indien. Det ger utbildning som främjar anställbar kompetens och förbättrar social relevans. Institutionen ger utbildning inom specialiserad design och teknik. Institutionen ger exponering mot industrier, tillsammans med teknisk och praktisk fackkunskap. Institutionen använder innovativa undervisningsmetoder och metoder och ger en toppmodern miljö som stimulerar elevernas lärandeintressen.

Våra fakulteter

IIFA är Indiens främsta utbildningsinstitut för tekniskt aktiverad kreativ utbildning i Indien. Vår dedikerade institution erbjuder kreativ kompetensutbildning inom handel, förvaltning, journalistik, datortillämpningar, inredning, modedesign och animering. Vårt team har många erfarna proffs att styra och göra mycket disciplinerade utbildningssystem. Studenter kan hitta unika träningsprogram för att få exponering i praktiska ämnen. Vi följer pedagogiska mönster och system. Vi tar eleverna ansvar för sin ljusa framtid. Vi har individuell interaktion med både elever och fakultetens medlemmar för att ge större öppenhet. Vår fakultet har utvecklat program som syftar till att ge unga sinnen en detaljerad förståelse för designvärlden.

Eleverna behöver veta hur många designers värld fungerar. Vårt tekniska fakultetslag uppmuntrar våra elever att utveckla sin kreativa potential och även utbilda dem om hur professionell designverksamhet fungerar. Detta hjälper så småningom till att utveckla lösningar inom designindustrin som överensstämmer med marknadens nuvarande behov. Våra erfarna tränare med produktionserfarenhet inom deras fält kommer att träna dig till hög kompetens inom 2D, 3D Animation, Graphic

Studentkåren

Eleverna övar och praktiserar praktiska färdigheter genom att ta på sig projekt för att konceptualisera och skapa färdiga produkter som hjälper dem att behärska designprocessen och uppmuntrar dem att interagera med sina kamrater och lära sig nödvändiga teamhanteringsfärdigheter. Studenterna får också praktikplatser, vilket ger väsentlig erfarenhet inom branschen själv. Studenter kan känna igen sina färdigheter genom praktikplatser och levande projekt och som hjälper dem att välja en karriär för sig själva. Design bygger på kreativitet för att uppfinna nya lösningar på gamla och nya problem.

Eleverna gör sitt eget säkra utrymme för att modigt utforska syntesen av nya perspektiv som utmanar konventionellt tänkande. Vi har förbundit oss till varje elevs framgångar. IIFA Lancaster tillhandahåller studentstödssystem och avancerad teknik som alla är integrerade i lärandet. IIFA Lancaster-film ger studenterna de viktigaste ingredienserna för att lyckas med inredning, modedesign, handel, ledning, journalistik, datortillämpningar och animationsindustrin för att möta deras individuella karriärmål. På IIFA Lancaster tillhandahåller vi produktionsbaserad utbildning för studenterna. Alla elever i IIFA Lancaster är placerade i en av de bästa animationsbranschen och även i designföretag.

Varför IIFA Animation Institute?

Vi tränar och undervisar

IIFA är ett toppmodernt bostadsinstitut som erbjuder höga branschcentrerade, professionella program inom inredning, modedesign, animering, videospel, grafisk design, journalistik, massmedia, visuell kommunikation, marknadsförvaltning, hotellhantering, finans Ledning, Textilhantering, Företagsledning, Flygteknik, Datorapplikationer, Arkitektonisk teknik. IIFA är engagerad i att bli ledande Center of Creative Excellence som formar talang, leder förändring.

Vi strävar efter att främja en tvärvetenskaplig miljö genom högre utbildning inom design, animering och teknik. Vår breda erfarenhet och kunskap inom design och animering ger oss kanten i specialutbildningen. Genom ett innovativt tillvägagångssätt känner vi igen dina kreativa färdigheter och ger extra polering som gör dig till en komplett animationsexpert. Läroplanen är utformad av teamet av professionella instruktörer som har erfarenhet av design och animering. Vi säkerställer ny innovation inom detta kreativa område för design och animering för att lägga till nya dimensioner för att lära förmågor hos studenter.

IIFA har världsklass infrastruktur och moderna träningsanläggningar för att ge våra studenter en varierad läromiljö. Vår innovativa pedagogik fokuserar på praktiskt lärande främjas av fakulteten med oumbärlig erfarenhet som förstår globala branschpraxis. Vi ger våra studenter med globala standarder för utbildning inom design och animering.

Platser

  • Bengaluru

    14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

Frågor