Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Introduktion

IFA Paris - International Fashion School för Design och Business

Med 1200 studenter på sina "Bachelor- och Master / MBA-program på" Paris-, Shanghai- och Istanbul-campuserna vidarebefordrar IFA Paris det franska mode- och lyxarvet, samt känslan av innovation och lämpligheten att arbeta som ett team i en internationell miljö.

Våra 3000 alumner som representerar mer än 50 olika nationaliteter har lyckats integreras i mode- och lyxvärlden.

Vårt motto: blomstra din kreativitet, dela vår passion för excellens.

För mer information om våra campus, program och mer, besök www.ifaparis.com

PARIS SCHOOL

IFA Paris grundades 1982 för att kombinera franska modarv med den moderna globaliserade världen. Som det enda institutet i Paris som erbjuder alla sina grundutbildningar och forskarutbildningar som undervisas på engelska och franska, IFA Paris till ett mycket internationellt studentorgan från alla världens hörn. International Fashion Academy, bättre känd som IFA Paris , erbjuder studenter grundutbildningskurser i design och marknadsföring, och forskarutbildningar i design, företag, kommunikation och lyx i en miljö med tvärvetenskapligt samarbete. På campus i Paris, Shanghai och Istanbul är IFA Paris i framkant inom mode- och lyxutbildning och erbjuder kurser som speglar bredden av möjligheter som finns i denna livliga industri.

IFA Paris nyligen flyttat till Quai de la Marne 18-24 och har utsikt över den berömda kanalen och ligger i hjärtat av det utvecklande 19: e arrondissementet. Den nya platsen har tredubblat storleken på de tidigare akademiska anläggningarna och lagt till omfattande nya bekvämligheter för att gynna studenter, inklusive större klassrum, ett studentrumsrum och ett resurs- och studiecenter. Byggnaden kommer också att hysa flera nya modeworkshops för att ta hand om praktiska projekt

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris har blivit den ledande modeskolan i Kina och är unik för att visa sitt engagemang för framgång genom att ta med de bästa, mest franska professionella modeinstruktörerna. I samarbete med Shanghai University of Engineering Sciences etablerade IFA Paris sin skola i Shanghai 2002, det första kinesiska och franska samriskföretaget i modeutbildning som godkändes av den kinesiska regeringen. IFA: s Shanghai-skola erbjuder en unik möjlighet till internationella studenter som vill få insikt i världens snabbast växande mode- och lyxmarknad samtidigt som man får samma högkvalitativa läroplaner som lärs på engelska som i Paris. Shanghai är en öppen och extroversiv storstad och dess uppstigning i ledet som en mode huvudstad är utan tvekan ett allvarligt ämne. Sedan den senare perioden av 1800-talet har Shanghai varit modecenter i Kina. Shanghai-stilen reste världen på 1920-talet och 30-talet och återuppstod i nuet med modedesigners med en blandning av traditionella och moderna idéer för att skapa färska modetrender. Anmärkningsvärt är det landets moderna konsumenter som omvandlar Kina till världens största marknad för lyxiga och avancerade modeprodukter. Shanghai är utan tvekan Kinas mekka för internationellt mode och lyxindustrin. De flesta utländska mode- och smyckenmärken, från lyxmarknader till massmarknader, räknar med mer än en butik i stadens många fashiondistrikt och större köpcentrum. Medan lyxbilar, 5-stjärniga hotell och avancerade restauranger är vanliga sevärdheter i stadens centrum, finns det också ett växande intresse för yachter och privata jetfly bland Kinas rikaste.

ISTANBUL SCHOOL

Efter att ha etablerat sig i Frankrike och Kina är IFA Paris modeskola nu också närvarande i en av de mest livliga städerna som ligger vid korsningen mellan Europa och Asien: Istanbul.

IFA Paris är mycket stolta över att samarbeta med ett av de mest välrenommerade universiteten i Istanbul: Bahçeşehir University .

Campus vid Bahçeşehir University ett viktigt steg för att fullgöra universitetets uppdrag att bygga en framtid ur landets förflutna, skapa ett nav i Istanbuls affärscentrum, där kultur, utbildning och lärande möts för att möta de förändrade behoven i Turkiet och världen . IFA Paris anser att det är ett privilegium, liksom en fördel för sina studenter att göra det bästa av vad platsen kan erbjuda.

Som en av de mest spännande och dynamiska städerna i världen, och en diversifierad plats full av museer, gallerier, parker och moderna högskolor, kan Istanbul tillhandahålla en scen för dem som längtar efter att utforska och utveckla sina egna intressen och starta en karriär inom mode och lyxiga affärsmiljöer.

Bahçeşehir universitets fortbildningscenter (BAUSEM)

Den institutionella visionen för Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM) är att utbildning är en livslång process för en individs självuppfyllande mekanism. BAUSEMs ledande princip är att sprida livslång inlärningskultur i samhället och öka medvetenheten hos individer om att lärande inte är begränsat inom gränserna för formell utbildning. IFA Paris och Bahçeşehir University erbjuder karriärmöjligheter inom mode och lyx för proffsen och för dem som är intresserade av detta område med sina korta utbildningsprogram som skapats gemensamt genom BAUSEM.

Varför IFA Paris och Bahçeşehir University/BAUSEM -samarbete?

Parollen "I hjärtat av Istanbul" är lämplig för ett universitet som Bahcesehir University (BAU) ... Med sitt huvudcampus i utkanten av Bosporen i Besiktas börjar varje dag tidigt med snabb rörlighet och fortsätter hela dagen. Dessutom är det möjligt att stöta på en händelse på nästan alla delar av universitetet.

Det första som kommer att slå dig i ögat när du kommer in på vårt universitet är det stora antalet utländska studenter. Från USA till Kina, från Frankrike till Sydkorea från ett stort geografiskt område som sträcker sig över tusen utländska studenter studerar vid BAU.

"BAU GLOBAL" ger BAU -studenter en chans att få utbildning från mycket olika punkter. BAU Global kan uppnå detta genom Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Cypern, Hanoi, Kiev, Puebla, Brockwille.

Transport till BAU är ganska enkelt. BAU erbjuder gratis transfer till studenter och forskare med egna båtar mellan två campus i hjärtat av Istanbul, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe ve Galata. Båtarna avgår från ett område som de ger namnet BAUPORT. Det är ett område som är fullt tilldelat för användning av studenter med grönska och en utsökt utsikt över Bosporen. Båtarna avgår vissa tider på dygnet från sin egen brygga och detta möjliggör en trevlig resa mellan campusen i Besiktas och Galata. Således håller sig studenterna borta från den livliga Istanbul -trafiken och njuter av havet och dess friska luft medan de övergår från campus till campus.

Mer information finns på https://www.ifaparis.com

Campus funktioner

PARIS SKOLA

IFA Paris grundades 1982 för att kombinera franskt modearv med den moderna globaliserade världen. Som det enda institutet i Paris som erbjuder alla sina grund- och forskarutbildningskurser på engelska och franska, vänder IFA Paris sig till en mycket internationell studentkår från världens alla hörn. International Fashion Academy, mer känd som IFA Paris , erbjuder studenter grundkurser i design och marknadsföring, och forskarkurser i design, affärer, kommunikation och lyx i en miljö av tvärvetenskapligt samarbete. Med campus i Paris, Shanghai och Istanbul ligger IFA Paris i framkanten av mode- och lyxutbildningar och erbjuder kurser som återspeglar bredden av möjligheter som finns i denna pulserande bransch.

Nyligen flyttad till 18-24 Quai de la Marne, IFA Paris har utsikt över den berömda kanalen och ligger i hjärtat av det växande 19:e arrondissementet. Den nya platsen har tredubblat storleken på de tidigare akademiska faciliteterna och lagt till omfattande nya bekvämligheter till förmån för studenterna, inklusive större klassrum, en studentlounge och ett resurs- och studiecenter. Byggnaden kommer också att inrymma flera nya modeverkstadsutrymmen för att rymma praktiska projekt

SHANGHAI SKOLA

IFA Paris har blivit den ledande modeskolan i Kina och är unik i att visa sitt engagemang för framgång genom att ta med de bästa, mestadels franska professionella modeinstruktörerna. I samarbete med Shanghai University of Engineering Sciences etablerade IFA Paris sin skola i Shanghai 2002, det första kinesisk-franska samriskföretaget inom modeutbildning som godkänts av den kinesiska regeringen. IFAs Shanghai-skola erbjuder en unik möjlighet till internationella studenter som vill få insikt i världens snabbast växande mode- och lyxmarknad samtidigt som de får samma högkvalitativa läroplan som undervisas på engelska som i Paris. Shanghai är en öppen och extroversiv metropol och dess uppstigning i leden som modehuvudstad är utan tvekan ett allvarligt ämne. Sedan den senare perioden av 1800-talet har Shanghai varit Kinas modecentrum. Shanghai-stilen reste världen över på 1920- och 30-talen och återuppstod i nuet med modedesigners som använde en blandning av traditionella och moderna idéer för att skapa nya modetrender. Anmärkningsvärt nog är det landets moderna konsumenter som förvandlar Kina till världens största marknad för lyxiga och exklusiva modeprodukter. Shanghai är utan tvekan Kinas Mecka för internationellt mode och lyxindustrin. De flesta utländska mode- och smyckesmärken, från lyx till massmarknader, räknar med mer än en butik i stadens många modebutiksdistrikt och stora köpcentra. Medan lyxbilar, 5-stjärniga hotell och exklusiva restauranger är vanliga sevärdheter i stadens centrum, finns det nu också ett växande intresse för yachter och privatjetplan bland Kinas rikaste.

ISTANBUL SKOLA

Efter att ha etablerats i Frankrike och Kina finns modeskolan IFA Paris nu också i en av de mest livfulla städerna som ligger vid korsningen mellan Europa och Asien: Istanbul.

IFA Paris är mycket stolt över att samarbeta med ett av de mest välrenommerade universiteten i Istanbul: Bahçeşehir University .

Campus vid Bahçeşehir University är ett stort steg för att uppfylla universitetets uppdrag att bygga en framtid ur landets förflutna, att etablera ett nav i affärscentrumet i Istanbul, där kultur, utbildning och lärande möts för att möta de förändrade behoven i Turkiet och världen . IFA Paris anser att det är ett privilegium och en fördel för sina elever att göra det bästa av vad platsen kan erbjuda.

Eftersom Istanbul är en av de mest spännande och dynamiska städerna i världen, och en diversifierad plats full av museer, gallerier, parker och moderna högskolor, kan Istanbul erbjuda en scen för dem som längtar efter att utforska och utveckla sina egna intressen, och starta en karriär inom mode och lyxiga affärsmiljöer.

Bahçeşehir University Continuing Education Centre (BAUSEM)

Den institutionella visionen för Bahçeşehir University Continuing Education Center (BAUSEM) är att utbildning är en livslång process av en individs självuppfyllande mekanism. BAUSEMs ledande princip är att sprida kultur för livslångt lärande i samhället och öka medvetenheten hos individer om att lärande inte är begränsat till gränserna för formell utbildning. IFA Paris och Bahçeşehir University erbjuder karriärmöjligheter inom mode och lyx för proffs och för dem som är intresserade av detta område med sina korta utbildningsprogram som skapats gemensamt genom BAUSEM.

Varför IFA Paris och Bahçeşehir University/BAUSEM samarbete?

Sloganen "I hjärtat av Istanbul" är lämplig för ett universitet som Bahcesehir University (BAU)... Med sitt huvudcampus i utkanten av Bosporen i Besiktas börjar varje dag tidigt med snabb rörlighet och fortsätter hela dagen. Dessutom är det möjligt att stöta på ett evenemang på nästan alla delar av universitetet.

Det första som kommer att slå dig när du kommer in på vårt universitet är det stora antalet utländska studenter. Från USA till Kina, från Frankrike till Sydkorea från ett brett geografiskt område som sträcker sig över tusen utländska studenter studerar vid BAU.

"BAU GLOBAL" ger BAU-studenter en chans att få utbildning från väldigt olika håll. BAU Global kan uppnå detta genom Berlin, Toronto, Washington DC, Batumi, Cypern, Hanoi, Kiev, Puebla, Brockwille.

Transport till BAU är ganska lätt. BAU erbjuder gratis transferservice till studenter och forskare med sina egna båtar mellan två campus belägna i hjärtat av Istanbul, Besiktas North, Beşiktaş South, Göztepe ve Galata. Båtarna utgår från ett område som de ger namnet BAUPORT. Det är ett område som är fullt avsatt för att användas av eleverna med grönska och en utsökt utsikt över Bosporen. Båtarna avgår vissa tider på dygnet från sin egen brygga och det möjliggör en trevlig resa mellan campus i Besiktas och Galata. Studenter håller sig alltså borta från den livliga Istanbultrafiken och njuter av havet och dess friska luft medan de går från campus till campus.

  Alumnstatistik

  Platser

  • Paris

   18-24 Quai de la Marne

  • Shanghai

   350 Xianxia Road

   • Istanbul

    Kadir Has Caddesi Cibali

    Frågor